Miracle Juice 2

Gisteren de tweede dag. Heb al meer gedronken dan eerste dag, dus begin al wat meer in de juiste hoeveelheden te komen. Gister paar heerlijke sapjes gehad. Betere keuzes dan de eerste dag. Vlak voor het zwemmen had ik er eentje met sinaasappel, wortel en gember. Die was echt lekker. Gember gaf het een pittige kick.

In de middag had ik ananassap. Daarvan wist ik al wel dat ik het lekker zou vinden, want heb dat in verleden ook wel gehad. Was echt heel erg lekker. Ik wil dit de komende tijd veel meer drinken. Zo kan ik gemakkelijker de hoeveelheden halen.

Eigenlijk voelde ik me overdag best oké. Waar ik normaal vaak overdag in een dipje kom, had ik dat gisteren eigenlijk nauwelijks. Had het vooral in de avond zwaarder.

De groentesapjes zijn niet favoriet, maar prima te doen.

De ontsteking bij mijn wenkbrauw is echt een heel stuk kleiner geworden. Ik zie hem gewoon per dag meer verdwijnen.

Gisteren sprak ik ook met iemand die echt mensen coacht in het juicen en hij raadde me aan om radijs toe te voegen, omdat dit helpt tegen schildklierproblemen. Nou ben ik geen radijsfan en ik heb nu geen radijsjes in huis, maar ik wil dit zeker gaan proberen meer toe te voegen. In de ochtend heb ik bij mijn groentesap ook altijd kurkuma, omdat ik weet dat dit helpt tegen mijn huidprobleem.

Verder merk ik wat gekke dingen met mijn emoties. Zo raakte ik zwaar emotioneel bij het zien van een reclame die niet eens emotioneel was. Verder had ik op een bepaald moment opeens herinneringen over mijn eerste vriendje. Geen idee waar die opeens vandaan kwamen. Mensen zeggen dat dit heel normaal is tijdens een juice fast. Er wordt beweerd dat de 'rotzooi' die op je darmwanden zitten er jaren kunnen zitten en wanneer deze losraken, bepaalde herinneringen ook weer bovenkomen. Ik weet niet of dat ook echt zo is, maar het is wel bijzonder dat ik dit meemaakte. Heel apart.

Maar, merkte vooral tijdens zwemmen dat ik veel energie had. Tijdens zwemmen dacht ik al: oeh wat voor een sapje maak ik zometeen.

In de avond voelde ik me dus minder. Maar in het algemeen gaat het eigenlijk veel beter dan ik had kunnen bedenken. Ik merk wel dat het véél gedoe is om telkens die sapjes te maken. Kost veel tijd en je bent wel echt hele dag bezig met drinken, om die hoeveelheid maar te halen. Ik merkte dat ik vanochtend wakker werd met een gevoel van: urgh, ik wil niet weer die sapjes maken.
maar goed, moet maar even. Ander ding dat me echt tegenstaat zijn de kosten. Het is duur. Je moet echt véél sap drinken op een dag, dus je hebt ook echt veel fruit en groente nodig. Kosten daarvan lopen behoorlijk op.

Vandaag ga ik met mijn vriend samen naar een Turkse supermarkt om daar een en ander te kopen. Heel fijn hoe lief hij is met deze uitdaging. Hij wil echt meedenken en helpen. Heel lief van hem. En vandaag dus ook weer sappen maken.

En ik wil vandaag ook echt wat voor mijn blogsite schrijven. Gister niet gedaan. Raakte even gedemotiveerd toen ik zag dat een concurrent me op een zoekterm heeft ingehaald. Verder heb ik het idee dat mijn site in het algemeen geraakt is door een Google update. Het aantal bezoekers is lager en begin idee te krijgen dat dit niet alleen komt door het mooie weer. Enige wat ik kan doen is blijven schrijven, zodat de site straks echt een site wordt waar niemand meer omheen kan.
12 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende