Miracle Juice 1

Ik vond de suggestie van Tea4u wel leuk om deze reeks 'Miracle Juice' te noemen. Ik stop niet met de Miracle Morning, maar wil de focus meer op het juicen leggen, zodat ik mijn mindset goed houd.

Ik ben gisteren dus begonnen met juicen en het viel me toch wel tegen. De hoeveelheid juice halen is lastig en mijn darmen waren overduidelijk wel van slag. Ik had als laatste watermeloen door de juicer gegooid en het kostte me echt veel moeite om dat op te drinken. Niet dat ik het niet lekker vond, maar meer.. gewoon veel. Het is ook ergens logisch; ik ben nooit iemand geweest die veel drinkt. Ik drink op een dag eerder te weinig dan te veel. Dus dat is echt iets dat ik goed in de gaten moet houden. Ik ben er ook achter dat rabarbersap niet voor mij is weggelegd. Ik vind rabarber erg lekker, maar sap ervan wegwerken kostte me echt veel moeite.

Ik had verderr telkens hoofdpijn en ben rond 21.30 uur naar bed gegaan. Ik weet dat de eerste dagen zwaar zijn, dus dit is iets waar ik doorheen moet.

Maar, werd wel redelijk fris wakker. Werd eerst wakker om 6 uur en toen had ik echt nog hoofdpijn, dus heb me omgedraaid en ben weer gaan slapen. En nu voel ik me eigenlijk best wel oké. Geen hoofdpijn.

Gisteren nog naar de winkel geweest om nog wat fruit en groente te halen. Het gaat er nog sneller doorheen dan ik had gedacht. Om tot de grote hoeveelheden sap te komen, moet je echt véél groente en fruit door de juicer doen.

Maar, ben al met al toch best tevreden. Ga zo eerst eventjes beetje opruimen en schoonmaken in de keuken, daar had ik gisteren echt geen puf voor en er staat ook nog afwas van woensdag. Daarna beginnen met juicen. Verder wil ik vandaag gaan zwemmen, twijfelde enorm of ik dat wel wil doen, omdat dit hele juicen al zo veel energie kost. maar goed, ga het gewoon proberen vrolijk

En ik wil proberen wat voor mijn blog te schrijven. Staat alweer tijdje stil. Momenteel is het aantal bezoekers lager dan normaal, omdat het zulk mooi weer is. Maar ik zie de inkomsten wel stijgen, dus dat motiveert wel weer om meer te schrijven. Even goed in de gaten houden wat vandaag mijn energieniveau is.

We gaan het meemaken. De eerste dag juicen zit er in ieder geval op. Ik weet nog niet precies hoe lang ik door wil gaan. Even kijken eerst hoe de eerste week bevalt.
11 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende