Mindset

Om 5.00 lig ik al klaar wakker.

Gisteren was een moeilijke dag. Ik heb vrijwel niks gedaan. Om het halfuur ging ik naar buiten om een sigaret te roken. En ik bleef de hele dag in pyjama als een klein schaapje wisselend tussen de bank en bed liggend. Om 15.00 nam ik al mijn verdovende medicatie in en ging ik in bed liggen om te slapen.

Ik weet dat ik mijn mindset moet veranderen wat betreft gezondheid. Ik rook echt te veel. Ik leef erg ongezond. Dit zal mijn depressie niet veel goeds doen. Wil ik niet sterven aan kanker of een of andere enge longziekten zal ik beter mijn best moeten doen om te stoppen met roken.
Wat betreft depressie gaat het ook niet goed. Zoals ik al schreef heb ik gisteren echt letterlijk niks gedaan en worden mijn taken alleen maar zwaarder. Ik baal echt van mezelf hoe ik me momenteel gedraag. Ik wou dat ik sterker was en dat ik alles actiever zou kunnen aanpakken. Ik krijg een nieuw soort medicijn boven op mijn andere medicijn. Over deze soort heb ik flink mijn twijfels. Ik hoop dat het me vandaag lukt om te motiveren om naar buiten te gaan. Ik moet o.a. medicatie ophalen en een pakketje in stad. Ook moet ik mijn huiswerk maken voor de cursus die morgen ochtend weer van start gaat. Morgen is het vrijdag. In de avond heb ik een etentje gepland. Ik zie hier erg tegen op. Van het weekend ga ik naar me liefje toe. Ook hier zie ik met name tegen de reis op. Het liefst blijf ik de hele dag op de bank zitten, scrollen op het internet. Maar ik weet dat ik actie moet ondernemen. Depressie waarom maak je het leven zo zwaar?
18 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende