Mijn Pronokalavontuur: Dag 2


Zo dat was eventjes spannend deze morgen. Ik had eerlijk gezegd wel een beetje schrik. Als er niets veranderd zou zijn aan mijn gewicht dan was ik bang dat ik de moed weer ging laten zakken MAAAAAAR ik maakte mij zorgen om niets!

Gisteren woog ik 101,7 kg en vandaag staat de weegschaal op 99,7 kg!!! Onder de 100!
-2kg in één dag! Klinkt idd veel maar dit komt omdat ik terug begonnen ben met het dieet na 2 weken het niet deftig gevolgd te hebben. In het begin val je dan veel af maar daarna gaat het trager. Maar toch, die 2kg is net wat ik nodig heb om er helemaal voor te gaan.

Ik merk ook dat de dagboek echt helpt. Als ik de neiging heb om te zondigen denk ik nee dat ga ik niet doen. Dat wil ik straks niet in mijn dagboek zetten.
Dus jullie zullen nog veeeeel van mij horen de komende maanden.

Dus ik mag wel zeggen tot nu toe gaat het goed! 12kg eraf, nog 29,3 kg te gaan. Een lange weg, ik weet het maar een weg die ik helemaal ga bewandelen tot ik 70 kg weeg.

Ik heb ook eens zitten nadenken over streefdoel. Iets wat ik wil als ik die 70kg heb bereikt. En na lang nadenken kwam ik uit op 3 doelen.

1. Ik wil gezond zijn. Ik wil met mijn vrienden voetballen, lopen, lachen zonder mij zorgen te maken dat ik mezelf belachelijk maak vanwege mijn gewicht.

2. Ik ben een GROOTE shopaholic! Ik hou van shoppen en iedereen die mij kent weet dat! Maar toch als je meer dan 100kg weegt dan staan de kleren jou niet zoals bij iemand die 60 of 70 kg weegt.
Daarom heb ik besloten dat als ik de 70kg haal dat ik mijn eigen eens mag verwennen. Over een paar maanden komen er een paar huwelijke aan en dus een ideale gelegenheid om een nieuwe jurk te kopen, hopelijk tegen dan in een paar maten minder. En ja ik weet al welke jurk ik wil!

http://i58.tinypic.com/dyq6hy.jpg" class="resize" alt=""/>
http://i59.tinypic.com/33428mg.jpg" class="resize" alt=""/>
http://i61.tinypic.com/2ih2g0o.jpg" class="resize" alt=""/>

3. Ik kijk graag naar de toekomst. Ik wil graag een gezin. Huis, tuintje, boompje met de bijhorende man en kind. Ik weet dat ik nog jong ben en ik zeg niet dat ik er nu aan ga beginnen( eerst studies af hebben!!!) maar het is toch iets dat door mijn hoofd gaat. En als het moment daar is wil ik er van genieten. Ik wil een mooie , ronde , dikke buik als ik zwanger ben. Ik wil dat mijn mand fier kan zeggen dit is mijn vrouw, ik wil dat mijn kinderen zich niet beschaamd voelen voor een te dikke mama. IK weet dat dit mss voor sommige leeftijdgenoten verre toekomstmuziek lijkt en voor mij ook hoor maar het is toch iets dat me bezig houdt.

Zo dit zijn mijn 3 puntjes en samen met dit dagboek ga ik ervoor zorgen dat ik die 70kg haal!

Groetjes en tot morgen

Pronokal321 verliefd
17 apr 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Pronokal321
Pronokal321, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende