Mijn nacht (fictie)

18+ verhaal
Verstrooid en met een gebroken hart zit ik op een bankje op de roosenveldplaats. Tranen die over mijn wangen vloeien en snot dat over mijn lippen druipt. Het feit dat hij me hier liet zitten en het hem geen bal meer interesseert om iets aan onze relatie te doen gaf me mijn breekpunt. Ik wou alles vergeten. Vooral hem. En in mijn hoofd zou alcohol en muziek goed helpen tegen een gebroken hart. Ik belde men vriend ali op en vroeg hem of hij tijd had om een stapje in de wereld te zetten die avond. Hij vond dat een goed idee en stelde voor om ibrahem ineens mee te nemen.
Die avond aangekomen bij Ali in zijn studio was de ambiance al aanwezig. Raki en vodka vloeide vlotjes naar binnen bij iedereen. De gerolde sigaret met hasj in werd ook doorgegeven. Ik werd snel dronken. En danste mee met hun op de muziek die uit Ali zijn laptop kwam. Toen iedereen goed dronken was , was het tijd om brussel eens te ontdekken. Op mijn hakken was stappen niet meer zo makkelijk als een paar uur eerder dus hield ik Ali en ibrahem stevig vast. Af en toe tussen het zingen door werd er me van ibrahem een kus op de wang gegeven. Ik genoot van zijn aandacht. Maar ik was zo dronken en op dat moment zo afhankelijk van hun dat ik het ook liet zien dat ik het fijn vond.
In het danscafe aan de beurs leek alles perfect. Ali en ibrahem betaalden alles voor me. Ik hoefde me geen zorgen te maken om iets. Ik danste, lachte en later die avond kuste ik ibrahem. Tijdens het kussen leek het alsof ik geen controle meer had over mezelf. Ik raakte zijn lichaam overal aan. Streelde hem. Kneep hem. Beet hem. En dat er een 50 tal mensen rond me stonden interesseerde me geen bal.
Die nacht weer toegekomen in Ali zijn studio. Veel te dronken en te moe om nog naar huis te rijden. Toen ik de studio binnen kwam besefte ik dat we met 3 waren en er maar 1 bed was. Maar voor mij geen probleem. Ik kon op dat moment overal slapen. Ali kroop in een bed en ibrahem legde een deken voor me klaar op de grond. Hij zelf legde zich een beetje verder als het deken dat hij voor me had klaar gelegd . Ik deed de lichten uit en toen ik zeker was dat niemand me zou kunnen zien begon ik langzaam en waggelend mijn kleren uit te trekken. Toen ik eenmaal op het tapijt lag voelde ik ibrahem dichter bij komen. Hij kwam onder men deken en zijn handen gleden over mijn lichaam. Te dronken om te bewegen liet ik hem doen. Hij duwde me op men zij zodat hij achter me kwam te liggen en liet zijn penis in me glijden. Ik voelde nog handen. Ali was erbij gekomen. Hij kuste me terwijl ibrahem hard in me stoote. Ze wisselden af. En terug. En terug. Het ging uren door. Ik werd in alle posities gelegd en gedraaid. Ik genoot van de aandacht.
Die ochtend toen ik wakker werd stond er een ontbijt klaar voor me. Er werd me vriendelijk goeiemorgend gezegt en een kus gegeven.
06 okt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lisadeb1993
lisadeb1993, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende