instagram

ik zal proberen te beschrijven wat voor een rot dag ik heb vandaag. ik heb een vrij weekend maar moest al vroeg op om mijn vader uit de nood te helpen. mijn vader is zelfstandige , maar de man die voor hem werkt heeft in zijn vinger gesneden waardoor hij niet kon komen werken , wat wil zeggen dat ik de makkelijke klusjes mag overnemen. ik ben opgeleid als zorgkundige , dus van verwarming ken ik geen bal. maar iemand zijn ondergelopen kelder leegpompen dat lukt nog. toen ik weer thuis kwam merkte ik dat ik een berichtje had gekregen op Instagram van een dame Xenia. ze stuurde me foto's van gesprekken tussen haar en mijn verloofde waarin ze elkaar de liefde verklaren. je moet weten ik heb nog geen 24 uur geleden in het gemeentehuis een datum gaan vast leggen om te trouwen. ook heb ik twee kinderen van 7 en 9 die meteen zagen hoe ik even gek werd. toen ik haider mijn verloofde hierover aansprak zei hij meteen dat dit oude berichten waren. maar door de foto's van de gesprekken kon ik zien dat ze niet ouder als twee maand waren. als ik bleef doorvragen over waarom en hoe en wat met mij werd hij boos op me en vertrok hij naar de fitnes waar hij dagelijks naartoe gaat. toen hij thuis kwam deed hij alsof er niets aan de hand was maar praten tegen me doet hij ook niet meer. hij loopt rond in huis alsof ik er niet ben. ik zag ook dat hij de app van Instagram verwijderde van zijn gsm. Xenia stopt niet met berichten sturen. ze stuurt me berichten zoals ; we zullen zien hoelang het duurt tussen jullie. nog iets dat je moet weten. mijn eerste zoon kreeg ik als ik 16 was en toen ik 18 was werd ik al weduwe . mijn partner stierf na zinloos geweld. op mijn 19de trouwde ik met men beste vriend en kreeg met hem mijn tweede zoon maar een maand na mijn huwelijk sloegen zijn stoppen door en werd hij geïnterneerd in de gevangenis . ik ben nu 26 en sta op het punt om weer te trouwen en hopelijk de laatste keer .
Xenia is een meisje van 17. en gelukkig zit ze in Duitsland zodat ik zeker weet dat er enkel telefonisch contact is geweest tussen haar en haider.
al heb ik veel twijfels nu over de toekomst die er gisteren nog allemaal rooskleurig uitzag. maar wat doe je in een relatie waar het vertrouwen geschonden is. wat doen met alle plannen die je gemaakt hebt. wat zeg je tegen je familie. wat zeg je tegen de kinderen. ik kan niet nadenken . ik zie van alle filmpjes in mijn hoofd afspelen .
05 okt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lisadeb1993
lisadeb1993, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende