Mijn blog challenge

Ik ben nog steeds bezig met de blog challenge, maar zoals ik in LL ook al schreef: ik ben liever daadwerkelijk met de blog bezig, dan dat ik ook nog hele stukken typ over hoe het gaat. Zeker omdat ik op mijn eigen site ook nog eens maandelijkse blogs schrijf over dit project. Het is net een beetje too much. Dat is oké.
De challenge dit jaar blijft lopen en ik zal hier af en toe ook wel iets over posten, maar niet meer dagelijks.

De eerste 14 artikelen zijn een feit en ik zie al dat er wat views via Google op de site komen. Maar het heeft tijd nodig, en dit is nog steeds niets om echt wat mee te kunnen. Opvallend is wel dat één artikel duidelijk meer views online scoort dan de rest. Die is al zo'n 9 keer via Google gevonden. De vraag is of dit komt door het onderwerp, of door het type dier.

Voor nu kies ik ervoor om vooral nog meerdere dieren toe te voegen en soort artikelen. Nu zegt het eigenlijk nog te weinig. Vooral doorschrijven dus.

Qua werk gaat het ook lekker. Meer uren gekregen, flink aan het knallen en de hoeveelheid werk die op me afkomt is echt enorm. Voorlopig hoef ik me niet te vervelen. Gisteren kreeg ik een hele lijst van alles wat er nog gedaan moet worden. Echt megaveel. Ben er wel dankbaar voor, want het houdt me van de straat.

Anyhow. Dat was mijn pauze op het werk. Nu dus weer typen voor de baas knipoog
21 jan 2020 - 347x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende