Mezelf blijven uitdagen

Gisteravond ontdekte ik iets met het advertentie-programma dat ik op mijn site heb staan. Iets wat eigenlijk heel erg in mijn voordeel kan werken, maar alleen als ik wel echt ervoor zorg dat de inkomsten flink stijgen. Daar heb ik dan ongeveer een jaar de tijd voor. Dus het is voor mij echt zaak: schrijven, schrijven, schrijven en zorgen dat de bezoekers stijgen.

Heel gek, want gisterochtend dacht ik nog: wat ben ik in hemelsnaam aan het doen? Deze site kan nooit succesvol worden. Maar in de avond veranderde dit opeens. En daarom schreef ik vannacht nog een nieuw artikel en heb ik er deze ochtend nog twee geschreven. Veel ideeën, veel inspiratie en vooral veel zin om deze uitdaging met mezelf aan te gaan. Hoeveel kan ik mezelf pushen? Hoe veel kan ik binnen dat jaar groeien, en hoe snel? Hoe sneller, hoe beter. En dat betekent echt: schrijven, schrijven, schrijven. Het is een leuke uitdaging om met mezelf aan te gaan. Hoeveel kan ik bereiken in een jaar tijd? Past helemaal in mijn straatje. Ik houd van dagelijkse uitdagingen.

Vandaag blijft het waarschijnlijk bij die twee artikelen, al wil ik wel nog een begin maken voor een derde. Straks ga ik namelijk naar mijn vriend en we gaan vanavond lekker uit eten, samen met zijn beste vriend. We nemen hem mee, omdat hij door omstandigheden niet op de verjaardag van mijn vriend van komen. En dit is eigenlijk net zo gezellig.

En dan morgen weer knallen. Schrijven, schrijven, schrijven. Moet ook werken voor een opdrachtgever, maar wil zeker vrije tijd besteden aan het schrijven van nieuwe content voor de website. Dit is een enorme kans om flink te groeien en te profiteren en ik ben gek als ik die kans niet grijp. Gaat het me lukken wat ik wil? Geen idee. Je kunt zoekmachines niet beïnvloeden en soms lopen dingen compleet anders dan je misschien denkt. Maar ik wil het tenminste geprobeerd hebben. Ik wil tenminste gezegd kunnen hebben: ik heb alles gedaan wat ik kon.

Maar vanavond eerst: gezelligheid met mijn vriendje en een goede vriend. Omdat ook sociale connecties belangrijk zijn.
10 jul 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende