Meisje 8 (onrust)

18+ verhaal
De volgende dagen kabbelen voort, manlief is lief voor me, begrijpt dat ik het moeilijk heb. Had ik vrijdag nog vrede met mijn beslissing, zaterdag komen de twijfels. Heb ik te gemakkelijk opgegeven? Had ik harder moeten vechten? Kan ik het meisje in mij, dat nu geproefd heeft van een daddy/little girl relatie, nog wel verstoppen?

Zaterdag middag gaan we naar de verjaardag van mijn achternicht, in Friesland. R. woont in Friesland! Op de afsluitdijk wordt ik steeds stiller, op de plaats van bestemming typ ik stiekem zijn adres in op Google Maps.. . 57 kilometer van hem verwijdert, zo dichtbij en toch zover weg! Het gemis komt hard binnen.

Gelukkig is het gezellig, mijn favoriete neef is er en we kletsen de avond voorbij, om 10 uur is het de hoogste tijd om te gaan. Ik slaap onrustig en zit al om half 4 op de bank. Ik was in ieder geval op tijd om mijn zoon thuis te horen komen van het stappen :-)

Ik mis de rituelen van de afgelopen weken, ik mis het schrijven aan mijn verhaal, ik mis het ritueel van verhaaltjes aan R. schrijven. (Iedere ochtend schreef ik hem een klein verhaaltje om te lezen als hij wakker werd)
Ik mis zijn stem, ik mis zijn kalmte!

Om niet te verdrinken in zelf medelijden ga ik hard aan de slag, zo gebeurt het dat ik al om 7 uur de keuken een beurt geef. Dan wordt het maandag, gelukkig is het druk op het werk en vliegt de dag voorbij. In de avond besef ik dat ik als een berg op zie tegen morgen, de eerste papadag zonder mijn Papa.. ..
23 jan 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shanna71
Shanna71, vrouw, 52 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende