Meisje 14 (bekentenis)

18+ verhaal
Uiteindelijk werd gister een goede dag, fijn gewerkt en een gezellige avond achter de rug.

Vanochtend ben ik alweer vroeg wakker en de gedachten malen volop door mijn hoofd. Het grootste gedeelte van de dag ben ik alleen thuis, tot vorige week zou ik dan met R. appen en bellen, dat is niet meer.

Om er het beste van te maken bel ik mijn zusje om te kijken of we iets af kunnen spreken voor vandaag. Al snel vraagt ze hoe het eigenlijk met me gaat, geeft aan dat ze me stil vindt de laatste week.

Heel even denk ik na en besluit dan mijn hart te luchten, in een gesprek van ruim een uur vertel ik haar werkelijk alles..... van mijn bdsm gevoelens, het contact met R. maar ook over de strijd met mijn partner. Normaal gesproken heeft mijn zusje op alles haar woordje klaar maar nu is ze echt even stil.

Al snel geeft ze aan dat ze dit hele gedoe niks voor mij vindt, ik ben de "normale" van ons twee. Ik probeer het haar nog uit te leggen maar ik geloof dat haar oordeel al klaar ligt. Ik sluit af met "kun je nagaan hoe een toneelstuk ik al die jaren al opvoer, mijn eigen zusje weet niet eens wie ik werkelijk ben"

We kletsen nog wat over koetjes en kalfjes en dan hangen we op. Haar agenda voor vandaag zit vol, dus nog steeds geen afleiding gevonden. Wel een nieuw pieker item, was het verstandig om dit aan haar te vertellen?
27 jan 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shanna71
Shanna71, vrouw, 52 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende