Matilda

Ik ben vast niet de enige die hier enorm naar uitkijkt.



Gebaseerd op de theatermusical, die weer gebaseerd is op het fantastische boek van Roald Dahl. Ik vond de eerste film gaaf en deze film ziet er zó extreem veelbelovend uit. Kijk ook deze song (kan alleen de link delen, want dit is een Kinder-youtube-account):

https://www.youtube.com/watch?v=m_Gpm9Vi_wI

Ik ben zo obssessed. Wat zijn die kinderen enorme talentjes. Kijk dat dansen, soms duidelijk in één take (zoals in de gang). Heel vet.

Kwam deze ook tegen, van de theatermusical, tijdens de Tony Awards in 2013. Ook zo gaaf. Zo jammer dat ik die nooit heb gezien:




In 2019 was ik in Londen, en ik heb toen mijn eerste (en enige, haha) musical gezien. We gingen naar School of Rock. En dat was zó'n enorm gave ervaring. Allemaal schattige kinderen die fantastisch zingen én die zelf de instrumenten bespeelden (dit werd vooraf ook echt gezegd, dat alle instrumenten live werden bespeeld).

Kijk hier iets uit die musical:






Wij hadden dezelfde hoofdpersoon. Kinderen hadden we wel wat anderen. Ik luister nog steeds regelmatig liedjes uit die musical. Het is zo tof om te zien hoeveel talent er in die kids zit.

Matilda ziet er veelbelovend uit. Nog eventjes geduld en hij is te zien. Wordt volgens mij een ideale film om te kijken rond kerst.
17 dec 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende