Mark Rutte en astrologie

Ik schreef al eerder dat ik me aan het verdiepen ben in astrologie. En daarom wil ik ook even schrijven over Mark Rutte en de astrologie van dit moment. Zijn persoonlijke transities.

Tijdens het eerste debat rondom de avondklok, keek ik al een keer naar zijn transities. Ik zei mijn vriend: 'Ik geloof dat hij moet oppassen. Zijn horoscoop zegt dat hij niet met vernieuwingen moet komen, maar zich terughoudend moet opstellen'. Er werd op maar liefst 4 punten gewaarschuwd voor autoriteiten die hem tegen zouden werken als hij niet terughoudend was.
We bespraken wat autoriteiten voor iemand is als Mark Rutte. Want tja, hij is zélf de autoriteit. Ik kon een paar mogelijke opties bedenken: de koning, maar die kon ik al uitsluiten, echt veel zal die niet doen. Misschien andere politieke partijen? Of misschien het volk zelf?
Tijdens het debat was Rutte niet terughoudend. De Avondklok moest erdoor. En hoewel er week ervoor door de Kamer tegen het doorvoeren van de Avondklok werd gestemd, werd hij er nu doorgevoerd.
Ik heb het hele debat gevolgd, en ik verbaasde me om het gemak waarmee D66 opeens overstag ging. Er waren geen échte onderbouwingen, vooral een 'misschien' 'waarschijnlijk' een 'nee we hebben het niet onderzocht' 'we weten het niet'. En D66 zei; 'ja, goed verhaal. In plaats van tegen stemmen we nu voor.'

Autoriteiten konden natuurlijk ook de rechtbank zijn. Een mogelijkheid die ik níet helemaal had zien aankomen. Rutte is op de vingers getikt. De manier waarop de Avondklok is ingevoerd had niet gemogen. En dit is geen discussie over of de Avondklok goed is of niet (een discussie die overal ontstaat, maar dat was niet de reden van het oordeel van de rechter), het gaat er dus echt om dat de manier waarop niet had gemogen.

Terughoudendheid na dit oordeel was voor Rutte eveneens geen optie. Met een extreme snelheid worden er zaken geregeld. Een snelheid waar de gedupeerden van de toeslagenaffaire jaloers op zijn. Want zij, hebben nog steeds geen geld. Al jaren niet.

Een demissionair kabinet is nu een wet aan het samenstellen, wat ze officieel gezien als demissionair kabinet niet eens mógen en binnen een paar dagen is er een Hoger Beroep geregeld én ligt er een nieuw wetvoorstel klaar. En dat allemaal in een periode waarin er eigenlijk een recess is. Dat er veel kritiek komt is denk ik heel logisch. Het is ook raar.

Afijn.
Vandaag is er weer een debat. Na dit MD bericht ga ik dat debat kijken. Eens kijken hoe de transities er van Rutte op dit moment voorstaan, en dan kunnen we later eens kijken in hoeverre dit allemaal klopte.

Korte transities (duren 2/3 dagen tot een week):

Zon trine Mars
Dit aspect heeft ermee te maken dat je zonder te twijfelen gaat voor hetgene dat jij wil. En daar komt een hoop creativiteit bij kijken. Wilskracht is hoog en de honger naar strijd ook.

Mars Trine Uranus
Met dit aspect voel je je vrij en kun je vooral op je werk met onverwachte situaties te maken hebben. (Noot vanuit mezelf: ik denk dat dit ook te maken heeft met de uitspraak van de rechtbank, maar mogelijk komen er nog meer onverwachte situaties voor hem)

Sun Square MC
Squares zijn de uitdagingen als het gaat om transities. Met deze transitie werk je superhard aan je doelen en zet je alles op alles om ze te halen. De motivatie komt echt vanuit eigen behoeftes. Nadeel ervan is vooral dat wat jij wil in conflict staat met dat wat mensen om je heen willen. Pas op voor je ego, want je werkt mensen juist tegen je, terwijl teamwork juist nu belangrijk is.

Mercury Square North Node
Nog een vierkant. Deze waarschuwt ervoor dat iemand vast kan lopen in eigen denkpatronen, maar belangrijke informatie negeert. Het staat voor het maken van té snelle beslissingen en hiermee zet je jezelf makkelijker buiten spel.

Mars Sextile Chiron
Gaat erover dat je keuzes maakt vanuit je eigen verlangens en dat deze niet altijd in je voordeel werken.

Mars Opposition Neptune
Oppositions zijn ook uitdagingen. Deze kopieer ik even letterlijk van een andere site, omdat hij volgens mij heel veel zegt over de situatie van dit moment: This is not the time to be striving hard for success, as you would come up against strong opposition and your chance of winning is not good. The extra stress of performing would only leave you more susceptible to embarrassment, illness or disappointment.
Self-deception and being deceived by others are more likely now. This is not the time to be taking risks or chasing rainbows. Your desire for all things fanciful does not match up with reality at this time. Disappointment and loss are likely if you become assertive or try to achieve your strongest desires. Your expectations in your career and sex life are also out of touch with reality.

There is a greater potential now of falling victim to anything that triggers your adrenaline, whether it be a direct marketing scheme, drugs, online dating or conspiracy theories. The best option now is to conserve your energy or express it through a creative or spiritual outlet. And this is best done by yourself and quietly. You will find fulfillment in this way but still should avoid expressing it publicly. Although you may get a rush out of such things, others may find it too weird or confusing.

Venus Sextile Moon
Deze heeft eigenlijk alleen maar met romantiek en relaxen te maken, dus niet zo heel interessant voor nu.

Mars Trine Pluto
Dit maakt iemand enorm doelgericht en ambitieus. Opnieuw: gaan voor wat jij belangrijk vindt.

Venus Square Neptune
Dit betekent vooral dat je je ongelukkig en onzeker voelt in je liefdesleven, dus heeft niet veel te maken met debat van vandaag.

Mars Square Sun
Deze transitie zegt dat iemand zich zelf boos en gefrustreerd zal voelen, wat kan zorgen voor woede-aanvallen en conflicten. Advies is om vooral goede comprises te sluiten, en ook vanuit een andermans perspectief te willen kijken, maar dit is met deze transitie wel heel moeilijk.

De langere transities (kunnen aantal maanden duren
Opvallend is het grote aantal negatieve aspecten met Pluto. Pluto staat voor afbreken en heropbouwen. Dingen gaan eerst kapot voordat het überhaupt beter kan worden.

Neptune Opposition Pluto
Gaat erover dat geheimen van je naar buiten gebracht kunnen worden en hoe zaken waar je eerder zo op bouwde opeens onder je voeten weg beginnen te vallen.

Uranus Trine Ascendant
Heeft vooral met liefdesrelaties en nieuwe vriendschappen te maken.

Neptune Conjunction Venus
Ook dit heeft te maken met liefdesrelatie.

Pluto Opposition Jupiter
Deze kopieer ik ook even en ik maak wat stukjes vetgedrukt die volgens mij heel erg op de situatie van dit moment slaan.
The Transit of Pluto Opposition to your Natal Jupiter will drive you towards your ambitions and goals with great possibility for success. Your ideals will be strong, and you will want to manifest your dreams into reality. Be careful not to get too obsessive with power or obtaining your aims without considering your responsibilities, and the needs of others around you.
Strive to improve your own situation, gain a greater understanding of your own inner psychology, your dreams and desires and what you want to achieve in the grand scheme of things. You may have some legal issues during this transit, where you should be as restrained as possible and not trying to act above the law but maintain a good perspective and not being a law unto thyself. It can give you a feeling of a superiority complex, so try to be aware of this and that nobody is perfect, including yourself.
This time gives you the opportunity to transform yourself according to your highest ideals. You will achieve a greater understanding of yourself and the world around you.


Pluto Square Moon
Deze transitie zegt dat een hoop negatieve emoties naar boven gaan komen, zoals schuldgevoelens, depressie, wanhoop en verdriet. Pas aan het einde van de transitie (dus over een aantal maanden) zal het gevoel ontstaan dat dit goed was.

Pluto Sextile Chiron
Hier is héél weinig over te vinden. Wat ik kan vinden gaat overal over diepe emoties en pijn en dat je iets moet loslaten om beter te worden. Wat dat iets is, zou moeilijk te zien zijn, dus de kans is aanwezig dat je het mist.


We gaan zien wat er de komende tijd gaat gebeuren. Ik denk wel dat Rutte op moet passen voor zijn positie. Zeker zijn eerdere transities, die vooral over autoriteiten gingen, zeiden veel. Wat ik vooral zie in zijn astrologie is dat hij ambitieus is, dat hij vast wil blijven houden aan zijn standpunten, maar dat dit nog wel eens tegen hem kan werken.
Oh en ik zie van alles over een nieuwe liefdesrelatie. Staat hier compleet los van, maar opvallend is het wél.
18 feb 2021 - 298x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende