Mama en engelen (ze ligt op sterven)

Ik ben de laast dagen bezig geweest een engeltje voor me moeder te maken van stof.
Zoo dat ik deze mee kan geven als ze straks in haar doods kist ligt. (op het moment dat ik dit schrijf leeft ze nog ze slaap lekker door de morfinepomp.)

Maandag 23-11. Was de dag dat ze ons (mij en m'n 2 zussen) wil de zien voor dat ze aan
De morfinepomp werd aan gesloten.
Was ik die ochtend net begonnen met het maken van de engel. De Blauwe stof die 20 jaar bij mijn mentor in de kast ligt (ze is voor mij meer een soort tante) en later hoor de van een ander dat het de kleur van Maria is. Mijn moeder is dol op blauw word begraven in een blauwe kist. En een stukje kant wat ooit van haar bruits jurk van mijn mentor is geweest waar daar na een doops jurkje van gemaakt is waar haar 2 kinderen in gedoopt zijn en een hemeltje voor de wiegje.
Ik heb die maandag de half afgemaakte engel mee genomen om mijn moeder deze te kunnen laten zien. En haar verteld dat ik deze aan haar mee geef. En dat ik in een van haar vleugels en haar lok van mij heb gestopt.
Ik heb de engel 1 nachtje bij haar gelaten en de volgende dag weer mee genomen om verder af te maken. Ik heb de engel mee genomen om haar te laten zien aan m'n therapeut Linda en sterr het paard waar ik mee werk in de therapie. Later vandaag woensdag 25-11 afgemaakt het hoofdje en de vleugels zitten nu vast. Een deze dagen ga ik na Zutphen want daar zit een stenen winkeltje om een steen uit te zoeken om in de Stoffe engel testoppen.

Ik vraag me af of sommige dingen toeval zijn.

De zondag er voor heb ik voor mijn moeder de kerst engeltjes van zolder afgehaald omdat ze hier om vroeg en haar om ringt met deze beeldtjes. Ze kon die dag nog zelf aan geven waar ze deze wil de hebben staan uit eindelijk zijn het 13 engellen beeldtjes die haar om ringen waar 1 van eigelijk een elfje is en 1tje zelf ooit met klei gemaakt heb. 14 Als je de ketting mee telt die ze om haar nek draagt die ik haar ooit gegeven heb. Die ik van haar terug krijgt waarneer zij overleden is.

Ik vind het super eng om haar te laten gaan. Daarom geef ik haar deze Stoffe engel mee als een soort beschermste is het enige wat ik nu nog voor haar kan doen. Ik vind het wel en raar en eng idee dat ik met haar en de engel een stukje van me zelf begraaf.

Mooi blauwe met kante Engel bescherm mijn moeder. Straks nu ik het niet meer kan.

verliefd mama ik hou van je jongste dochter. Slaap lekker kusje van mij.
25 nov 2020 - bewerkt op 26 nov 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van greeneye
greeneye, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende