#LOCKDOWN DAG 9

allereerste wil ik even iets kwijt.

dat je wc papier gaat halen en inslaat snap ik al niet maar ok dat is wel iets belangrijks.
maar waarom halen mensen massaal mayonaise dan, wie vreet er zoveel mayonaise gaan we nu gewoon elke week mayonaise soep en mayonaise pannekoeken eten of wat?

en dan nog die beroemde mensen die lekker in hun villaatje zitten met poen genoeg, en dan online gaan klagen dat het zo moeilijk is allemaal. kunnen jullie even gewoon je mond houden. er zijn verdorie mensen die nu geen voedsel kunnen krijgen omdat de voedselbanken dicht zijn. en er zijn mensen met hele gezinnen die niks meer kunnen inslaan door al dat gehamster. sorry maar ik kan daar gewoon niet tegen.

tevens is binnen blijven wel beetje moeilijk als je normaal gesproken altijd met je kindje lekker op stap bent, terasje pakken , lunchen, koffie doen met de vriendinnetjes etc.

we nemen luxe echt voor lief. dat merk ik nu wel echt, aangezien ik nu besef dat het echt luxe is om lekker je dingen te kunnen doen wanneer je maar wilt.

tevens heb ik zo veel respect nu voor de mensen die wel kunnen werken. en moeten werken. die hun leven op het spel zetten om andere mensen te helpen. ik kan helaas mijn werk niet doen ook niet thuis omdat ik meestal werk met 80.000 mensen tegelijk. door dat ik in een arena vol mensen werk.

Maar wat ben ik blij als iedereen weer genezen is en iedereen weer lekker hun ding kunnen doen.verliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefd
26 mrt 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van curvyblonde
curvyblonde, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende