Lief dagboek 18-09-2015

Leef lekker je leven zoals je dat zelf wilt. Mensen zullen altijd wat te vinden hebben. Maar tis jou leven.

Klopt als een bus totdat ik mijn kop buiten de deur steek of Mien=ego het weer eens beter denkt te weten. Toch sta ik nog wel eens versteld van mezelf en mijn leven. Ik ben best tevreden, maar soms pats boem lijkt het alsof de angst me om mijn hart slaat. Wow is dit mijn leven, hoe is het zo gekomen en vind ik dit eigenlijk wel leuk, wil ik dit echt, heb ik hier bewust voor gekozen?

Nou die laatste is makkelijk. Nee ik heb niet gekozen voor het leven wat ik nu lijd. Wat overigens niet weg neemt dat ik er best tevreden mee ben. Nou ja totdat Mien of de buitenwereld zijn best weer doet zich ermee te bemoeien en ik natuurlijk heel goed weet wat andere mensen denken gemeen NOT

Ik vind het wel grappig om bovenstaande terug te lezen. Jaren van mijn leven ben ik bezig geweest hoe ik dacht dat ik mijn leven moest lijden en luisterde vooral naar anderen en dacht hun gedachten te kunnen lezen en in de tussentijd probeer ik maar overal controle op uit te oefenen in de hoop dat ik enige invloed op mijn situatie/leven had. stel je voor dat je de controle lost laat, ik verwachtte toch wel van de wereld af te flikkeren ofzo. Ik blijf die controle willen houden, kijk ook nog steeds terug naar hoe het vroeguh was, nu jaren verder, chronisch ziek, steeds minder kunnend ben ik behoorlijk uit balans. Eigenlijk zou ik het beste op nul kunnen beginnen om te kijken waar ik sta en wat ik kan, maar ja controle los laten vind ik erg lastig.
18 sep 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MLV
MLV, vrouw, 49 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende