* Lego

Laatste tijd wat meer digitaal Lego aan het ontwerpen, terwijl ik ondertussen de gewone Lego blijf sorteren. Dit is echt een monsterklus, maar elk doosje dat ik nu tenminste op kleur heb gesorteerd, is weer een overwinning. En vanaf daar moet er nog meer worden gesorteerd.
Ik wil heel graag weer echt bouwen, maar ik weet ook dat het enorm chaotisch is nu en dat ik daardoor totaal geen zicht heb op het vinden van onderdelen. En dat frustreert alleen maar.

Ben sowieso druk bezig met het ontwerpen van de tweede kikker met een instrument. De eerste met de harp was tof, maar het is natuurlijk nog geen orkest zo. Heb nu gekozen voor een instrument dat extreem lastig is en kom er totaal niet uit. Mijn vriend gaat binnenkort meekijken, misschien komen we er dan wel uit.

En komende tijd blijf ik zelf ook gewoon nog proberen. Wie weet heb ik hem wel opeens... you never know.

Verder ook wat wat andere dingen digitaal geprobeerd, waaronder deze:Begin het programma steeds beetje beter te begrijpen. Het heeft een enorme leercurve, maar langzaam aan lukt het me dus steeds een stukje beter.

Ergens lijkt een hele Wild Western setting best tof om te bouwen. Maar daar komen precies de kleuren in voor die ik wat minder vaak heb. Dus misschien toch maar wat anders proberen, een ander leuk, groter project. Voor wanneer de Lego is gesorteerd. Al voelt dat nog een soort never-ending-story.
20 jul 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende