Laste week

Sinds vorige week maandag was mijn dochter bij mij, dinsdag Sint gevierd met vriendin, petekind en mijn broer, was leuk.
Woensdag kwam ex-man kind halen, ben met hem mee gegaan, tot donderdag ochtend samen met kind geweest en haar geholpen, ze heeft sinds kort reuma ook erbij, maar gelukkig heeft ze een goede autistisch coach die haar goed begeleid .
Donderdag middag naar Den Haag, eerste bij mijn zusje, haar kind is 2 1/2 jaar,haar huis een complete zooi , consultatie bureau maak zich zorgen over de ontwikkeling van het kind, er zal een onderzoek volgen, mogelijk ook indicatie om kind bij peuterschool in te schrijven.
Hou mijn hart vast , zusje is positief en denkt dat mee valt …
Later die dag ben bij mo geweest, vandaag heeft het verhoor plaats gevonden met haar dochter, later deze week word moeder verhoord en daarna kunnen ze de “ dader “ gaan verhoren .
Ze is gebroken, zo ken ik haar niet, en ik kan niets maar ook niets doen voor mijn gevoel, we zijn wel daarna na de tuincentrum en uit eten gegaan.
Later in de avond ben bij Jeanette gaan slapen, vrijdag ochtend is mijn dochter gebracht , erg moe è depressief, maar we hebben en leuke dag gehad in Delft
Maar ja … toen was de moeder van mijn pleegdochter teleur gesteld , omdat ik niet bij haar langs ben gegaan, en daar gaat ook niet goed met pleegkind, as maandag gaan we samen met Niels en haar praten, wat kunnen we doen.
Ik weet niet, ik heb zo weinig tijd, en de tijd die ik heb probeer te verdelen bij iedereen , maar er is altijd iemand boos of teleurgesteld.
Eigenlijk kan ik me niet meer herinneren wanneer ik voor het laste iets leuk heb gedaan zonder nergens te denken .
Vrijdag opgehaald door ex-man, bij kind gelogeerd , zijn huis schoon gemaakt ,niemand heeft enige idee hoe erg kan zijn, maar ik doe het voor mijn dochter.
Vannacht zeer slecht geslapen, hoofd is vol,ik ben zo moe dat ik niet eens boos kan worden.
Boos zijn lucht alles op .
Nu net 1 uur in bad, vanavond ga ik terug naar huis.
Zodra ik thuis ben , ga douchen, alle kleding in de was, en dan naar bedje samen met Niels , ik ga net zo lang slapen dat ik alles vergeet .
En zondag allen ik en man ..en Netflix , en eten .
Eten …op dit moment weeg ik boven de 80 kilo, last van veel maagzuur .
Veel uitgroeien in mijn haren, zit niet uit .
Dinsdag naar de kapper, ik denk dat ik ze volledige grijs laten doen,ook ben ik op zoek naar een schoonheidsspecialist, het is tijd om mijn benen en boven lippen te Harsenen .
Het is tijd om mijzelf om hoog te halen en weer iets te gaan doen.
09 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mariarita
mariarita, vrouw, 105 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende