Laat mij je helpen met je sombere gedachtes

Hi lieve mensen,

Ik wil bij deze graag mijn services aanbieden aan iedereen die er behoefte aan heeft.

Het is inmiddels geen geheim dat het erg slecht gaat met de mentale gezondheid van de meeste Nederlanders. Met name de jeugd heeft het momenteel zwaar. Ik wil graag mijn steentje bijdragen waar het kan.

Ik weet nog van mezelf dat ik vroeger dit platform gebruikte om mijn verhaal op kwijt te kunnen als ik het idee had dat ik dat echt aan niemand kon in mijn "echte" leven. Het hielp mij dan enorm om te zien dat iemand de tijd had genomen om mijn verhaal te lezen en een behulpzame reactie achter te laten.

Na een toch wel pittige tijd van mijn 13e tot 18e levensjaar kan ik nu eindelijk weer een tijdje zeggen dat ik me goed voel en dat ik lekker in mijn vel zit. Ik ben dus min of meer een ervaringsdeskundige knipoog. Daarnaast studeer ik ook pedagogische wetenschappen dus naar eigen zeggen ben ik best wel de juiste persoon om anderen te helpen met problemen!

Om een lang verhaal kort te maken: kamp je met bepaalde gevoelens, heb je problemen of zit je ergens anders mee: stuur me een berichtje! Ik zal altijd een luisterend oor bieden en ik zal je natuurlijk ook voorzien van fantastische adviezen! knipoog Het kan gaan over depressies, automutilatie, liefde, seks, en suïcidale gedachten maar je mag me ook advies vragen over of je nou een broodje met kaas of een broodje met ham moet eten als lunch. nahnah

Schroom niet om me een berichtje te sturen! Ik vind het stiekem zelf ook gewoon leuk om anderen te helpen, dan voel ik me ook weer een beetje nuttig!

kiss kiss
15 feb 2021 - bewerkt op 15 feb 2021 - 129x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van trishapaytas
trishapaytas, vrouw, 20 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende