Kwaad

Momenteel wordt het mij gewoon even teveel.

Zoals jullie miss wel gelezen hadden had mij liefie een verhaaltje op md gezegd over het ziekenhuis bezoek van vanmorgen.

Toen zij mij belde toen ze klaar was bij die mongool en zij mij dat vertelde wat die lul allemaal van nutteloze kut opmerkingen gaf aan me meissie werd ik echt zwaar pist of.

Ik was op dat moment bij een cliënt en ik was blij dat ik goed met die vrouw over weg kan en dat ze echt chill is en daarom kon ik gewoon even lekker me zelf zijn.

Ik was en ben echt zwaar pistoff en zij toen ook tegen me meissie dat als ie dat nog een keer flikt dat ze een kut opmerking terug moet maken en dat ze een klacht tegen die mongool moet indienen.

Echt als ik er bij was geweest had die lul van mij wat te horen gekregen maar ik ben eigenlijk wel blij dat ik die lul niet heb gezien want ik was echt uit geflipt.

Ik vind het echt aso dat zo doctor zou opmerking naar mensen ik snap ook niet dat zo gast doctor is geworden.

Echt als ik een keer mee kan met me liefie naar het ziekenhuis dan ga ik ook me en als dan iemand zo opmerking naar haar maakt dan is het ziekenhuis te klein.

Ze moeten gewoon gvd normaal doen tegen mij mooierd want wie aan haar komt komt aan mij en al helemaal zo kwakzalver oke ik weet ze zijn niet allemaal zo maar je hebt er altijd wel een paar van die eikels.


Gr ikke23
27 nov 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikke23
ikke23, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende