brief voor me pa

Beste pa.

Ook al zal je dit nooit lezen toch hier een brief voor jou.

pa ik heb besloten dat ik nu even geen contact meer met jou wil even geen stress meer aan me kop.
Iedere keer het zelfde liedje iedere keer het zelfde gezeik.

Vandaag 15-06-10 heb ik na onze telefoontje dit besluit genomen ik kan het gewoon niet meer je zuigt me energy uit me en misschien besef je het zelf niet maar je doet het echt en daarom dit besluit.

pa misschien dat ik in de toekomst weer met je contact zou opzoeken maar momenteel heb ik er geen behoefte aan en heb ik er ook geen tijd en energy er meer voor over pa ik moet aan een toekomst denken en hoe hard het ook klinkt met jou er nu bij kan ik dat gewoon niet sorrry maar ik moet nu eerst even aan me eigen denken en aan sharona.

Pa hoe hard dit allemaal over komt en hoeveel pijn ik je hier mee doe dit is even beter voor ons alle twee je wilt toch dat ik later een goede toekomst samen met sharona ga hebben zo ja dan doe verstandig en laat me gewoon even met rust.

Ik ga je niet vertellen waarom dit nu allemaal waarom ik deze besluit genomen heb misschien dat ik het wel later ooit tegen je zal zeggen maar als je goed na denkt weet je wel waarom en anders moet je gewoon wachten.

Pa ik hoop dat jij en gudrun nog een fijne tijd te gemoed zullen gaan en je moet altijd weten ook al gaan wij nu voor een lange tijd geen contact meer hebben ik blijf je zoon en jij mij vader en ik zal altijd van je blijven houden.

Onthoud dat goed oke.


Groetjes aan gudrun en hou je haaks ouwe.


Groetjes basje
15 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikke23
ikke23, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende