Kerntaakdossier

Ik doe de opleiding pedagogisch werker op niveau 3. Dit is een opleiding van 3 jaar. Maar aangezien ik nogal wat tegenslagen heb gehad in de tussentijd (zie my life so far), is daar wat vertraging opgelopen. Nu ligt het ook voor een heel groot deel aan de school, want van de 26 cursisten uit mijn klas zijn er vorig jaar maar 4 geslaagd. Door in de zomervakantie door te blokken en er de laatste paar weken keihard aan gewerkt heb, is mijn tweede kerntaak eindelijk af (zie het als een soort hoofdstuk die allemaal werkstukken enz. bevat). Aan het einde van zo'n kerntaak is het de bedoeling dat je een map ingeleverd waar alle werkstukken inzitten die bij die kerntaak horen. Aan de hand van die map krijg je een gesprek op school. Als je dat gesprek overleefd, mag je beginnen aan je proeve van bekwaamheid (deel van je examen).
Vorige week kwam ik erachter dat mijn begeleider nog wat dingetjes in moest vullen. Die was echter op kamp met groep 8 en kon dat dus toen niet doen. Aangezien je die map een week voor het gesprek in moet leveren heb ik mijn begeleidster gevraagd of ik dat vandaag kon doen.
Ik heb de dingen af laten tekenen, en ik mocht eerder weg van stage om mijn map naar school te brengen. Aangekomen op school vertelde ik mijn begeleidster dat er nog wel een paar werkstukken in moesten die zij nog van mij had omdat die toen nagekeken moesten worden. Die moesten er dus ook in dus ik zat nog ff heel die map verder vol te proppen... En toen kwam ik erachter dat ik eigenlijk nog iets vergeten was om erin te doen. Maarja ik zat daar nu eindelijk met die map op school en ik had dus echt geen zin om weer met dat ding te gaan lopen zeulen. Bovendien schaamde ik me er ook een beetje voor. Ik heb de map dus maar gewoon ingeleverd.
Donderdag heb ik dat grensgesprek en ik hoop maar dat alles goed gaat...
06 jun 2011 - 298x gelezen
Profielfoto van NoGravity
NoGravity, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende