Kattenpraat

Ergens las ik ooit eens "het internet is uitgevonden voor katten" en hoewel ik vaker recepten google dan random kattenplaatjes wil ik eigenlijk gewoon een bijdrage doen aan openbaar MD, maar weinig te vertellen want ik maak (godzijdank) nog maar weinig mee hehe.

Maar ik heb dus een kat om wat over te kneuteren en dat doe ik dan ook met liefde, want sinds ik mijn leven deel met de floof kan je me oprecht wel een beetje catlady noemen (':

De ster van dit verhaal, Nora! Ze komt uit Saudi-Arabië, waar ze van de straat geplukt is en via een asiel daar, in een asiel hier terecht is komen, en vanuit daar bij mij.Zo, het is al zo lang geleden dat ik echt foto's plaatste hier dat ik een beetje vergeten ben hoe het ook alweer moest maar het is me gelukt knipoog

Ohoh en deze nog, juffie werd te dik (bijna 5 kilo!) dus ben ik haar brokjes gaan wegen, en heb ik een einde gemaakt aan de overvloed aan snoepjes en natvoer iedere avond.
Dikkiedik begon dus te schrokken, en dan vervolgens in mijn woonkamer te projectielkotsen (fun!)
Enter de voedertoren! Superleuk, no more projectielkots en ondertussen is madame afgevallen naar 4.2kg 🎉Zo en nou wil ik iedereens huisdier zien 🤗
22 okt 2021 - bewerkt op 22 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende