Jouw lievelings hondenras?

Hey all. Ik ben vooral benieuwd vrolijk Ook een beetje vanwege mijn huisdierensite, waar ik probeer om toch voor alle hondenrassen meerdere teksten te hebben. En ik moet er nog véél beschrijven. Hahaha. Misschien dat jullie antwoorden me inspiratie geven, of aanmoedigen om bepaalde rassen eerder te beschrijven.
Ik was begonnen met een artikel over een hondenras dat echt niemand kent, en wat waarschijnlijk nauwelijks bezoek gaat opleveren. Reden is dat ik alle hondenrassen waar ik nog niets over geschreven had, in Wheel of names (https://wheelofnames.com) heb gezet, heb gespind en degene die naar voren kwam was het ras waar ik over moest schrijven. Best leuk om te doen, maar ik denk niet dat ik dit elke keer op deze manier ga doen, haha.


Daarom de vraag:

Wat is jouw lievelings hondenras? En waarom precies? Wat vind je er zo leuk aan?Laat ik zelf ook antwoord geven op die vraag. Mijn favoriete hondenras is de Australian Shepherd. Ik heb er zelf eentje, die inmiddels al tien jaar oud is. Toen ik hem net kocht kende bijna niemand het ras en dachten ze allemaal dat het een Border Collie was. Tegenwoordig zie je ze steeds meer.
Ik vind de Aussie er schitterend uitzien, met al die kleurtjes en ik vind vooral de ogen altijd zo bijzonder. Ze hebben vrijwel allemaal verschillende kleuren ogen, soms wel meerdere kleuren in één oog.
Ik vind ook het karakter superleuk. Het zijn intelligente honden, wat ik wel kan waarderen.

Nou, ben heel benieuwd naar jullie reacties vrolijk
26 aug 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende