Ik moet dit echt even kwijt

Hoi,
Waarom ik schrijf? Ik weet het niet. Waarom weet ik het niet? Ik weet het echt niet. Wat weet ik niet? Ik weet het gewoon niet. Ik moet het gewoon kwijt, ergens, hier. gewoon dat je mensen niet kent en dan toch de moeite hebben om het te lezen. Wat moet ik kwijt? Nou dit;

Ik ging met vier vriendinnen shoppen in den Haag en toen ik terug kwam uit de trein dacht ik, ik moet het zeker weten. Dus wat deed ik, ik stuurde een bericht kom bink uitlaten. Ik zag hem, en, en, en, dat was het, ik zag hem. Meer was het niet. Ik zag hem. Net zoals ik jou kan zien, ik zie je en dat is het. Geen vlinders, geen hartkloppingen, geen glimlach. Ik zag hem. Dat was alles. En nu? Wat nu? Nou niks. Dat is wat ik voor hem voel, niks. Ik houd van hem, ik houd zo ontzettend veel van hem. Maar ik hou niet van hem. Snap je? Net zoals ik van mijn beste vriendin hou, net zoals ik van jou kan houden. Ik hou van hem, maar ik hou niet van hem. Ingewikkeld over de top.

Morgen heb ik met hem afgesproken, hij moet dit weten. Toch? Ja. Nee. Jawel. Ik kan het. Ik kan het niet. Ik huil. Waarom huil ik?! Ik mag best huilen. Nee. Jawel. Ik denk er nog even over na. Nee ik doe het morgen. Ja, ik doe het morgen. Na school. Ja.

Dat ga ik doen... Dat moest ik kwijt...
04 jun 2015 - bewerkt op 04 jun 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van liesxxly
liesxxly, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende