I hope you don't mind

I hope you don't mind
I hope you don't mind

that I put down in words

How wonderfull life is
When you're in the world...


We zaten op de bank. Ik zong en jij speelde gitaar. Mijn stem sloeg 10x over: ik had het toch gezegd. Maar ja, ondanks mijn zangblunders moest ik er nu toch echt eens aan geloven. Hé dat nummer ken ik! Dat is van Moulin Rouge! Nee, natuurlijk ga ik dat niet zingen...
We hebben de bruiloft van Fieke en David gekeken, rare mensen. Volgende week gaan ze vertellen hoe de eerste huwelijksnacht was afgelopen, want ze zijn christelijk en dat betekent geen seks ervóór. Ze hadden in ieder geval al besloten om de 1e nacht te gaan slapen, omdat ze vast heel moe zouden zijn van de bruiloft. O ja, dáár heb je dan 2 jaar (of zoiets) op gewacht!
Ik speelde Goofy en ik heb mijn eigen schaduw verslagen. Iedere keer als die joystick ging vibreren schoot ik weer een meter in de lucht... O, hij is zo'n schattige klunskusser! We hebben heerlijk geknuffeld en geslapen. Dit was echt de eerste keer dat ik nog een redelijke tijd geslapen heb ook, haha!
Vanmorgen moest hij vroeg naar stage, maar mocht ik nog even blijven liggen. Toch ben ik er redelijk vroeg uitgegaan om uitgebreid te ontbijten, om er weer een uurtje ín te gaan met een totaal niet spannend boek en om vervolgens de halve vaat te doen. Als ik het elke keer helemaal opruim, gaat hij het nog als mijn vaste taak beschouwen, dacht ik.
Na een briefje met bovenstaand tekstje op zijn bureau te hebben achtergelaten, ben ik met een glimlach de deur uitgestapt, miste ik net mijn tram, miste ik bijna de volgende tram en reed de trein voor mijn neus weg. Ach, ik heb op 20 pagina's na mijn boek uitgelezen... vrolijk

verliefd engel verliefd
14 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jeananas
Jeananas, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende