Hoe gaat het met mijn blogproject?

Begin dit jaar liet ik weten dat ik een challenge had, en ik schreef er hier regelmatig over: mijn blogproject. Later besloot ik om hier geen verslag meer te doen, omdat ik sowieso ook al maandelijks op mijn website verslag doe en ik anders op wel heel veel verschillende plekken erover schrijf.

Maar, ik ben er al die tijd wel mee bezig geweest. Sommige maanden minder dan andere maanden (zo schreef ik in april maar 1 nieuwe blog). Nu dus wel weer heel actief. Ik heb al meerdere dingen achter de schermen aangepast, zodat gerelateerde links extra goed zichtbaar zijn en mensen hopelijk sneller doorklikken. En gisteren + vandaag ben ik bezig met het aanpassen van de layout, zodat die net wat professioneler oogt. Ook ben ik SEO-zaken aan het aanpakken, zodat ook de categorieën op de site beter gevonden worden.
Dit is best een klus, maar het wordt steeds mooier.

Deze maand schreef en publiceerde ik al vier nieuwe artikelen en nu ik bezig ben met de categorieën op de site, zie ik ook meteen waar meer mogelijkheden zijn. Het zorgt voor een hoop nieuwe inspiratie voor nog meer teksten. En dat is gaaf.

Tijd is nog wel een issue. Met twee grote opdrachtgevers én een boek dat in de laatste fase van redigeren zit, heb ik echt véél te doen. Maar het is tof om weer eindelijk gemotiveerd en geïnspireerd te zijn.

De cijfers op de site zijn veelbelovend. Al sinds de lancering (2 januari) is het aantal bezoekers flink gestegen. En ik verwacht alleen maar meer bezoekers, want hoe meer content ik produceer, hoe groter de kans is dat iemand me weet te vinden.
Dit begint echt een heel gaaf project te worden en de resultaten zijn nu al zoveel beter dan ik überhaupt had verwacht. vrolijkHeel benieuwd hoe het er aan het einde van het jaar uitziet.
12 jun 2020 - 399x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende