Grote verandering

Sinds mijn operatie zijn er grote veranderingen geweest. Ik voel me sowieso veel beter, heb meer energie en krijg meer gedaan. Ik ben weer aan het zwemmen en wandelen gaat ook steeds beter.

En ik heb iemand ontmoet. En in een maand tijd eigenlijk erg vaak gezien. En als we elkaar zagen, waren we vaak tot diep in de nacht met elkaar aan het praten. Over echt van alles, maar wel echt goede gesprekken gevoerd. Afgelopen week, toen het zo extreem warm was, ben ik meerdere dagen achter elkaar bij hem geweest. Daar wat werk gedaan, maar ook met z'n beste vriendin films gekeken.

Zondag was hij bij mij. We hebben samen gekookt en heerlijk gegeten.
We zijn samen Stranger Things aan het kijken. Ik heb het al gezien, hij nog niet. En op een gegeven moment zaten we hand in hand. En dat was fijn. Ik heb hem daarna naar huis gebracht, daar thee gedronken en weer met elkaar gepraat.
We hadden het over relaties. En ik vroeg hem op een gegeven moment: "Hoe zie je dat met mij?"
"Bedoel je een relatie?"
"Ja?"
"Ik zou dat best willen proberen."
"Ik ook. Ik vond het heel fijn op de bank vandaag."

Toen besloten we dat het raar zou zijn als ik meteen naar huis zou gaan. Ondanks dat het echt al midden in de nacht was. Dus hebben tijdlang gewoon lekker samen in elkaars armen gezeten. En daarna toch maar even aantal uurtjes slapen. Vervolgens is hij gisterochtend weer mee naar mn huis gegaan, want ik kon Charlie niet te lang alleen laten natuurlijk. En hebben we de hele dag doorgebracht samen, en 's avonds weer gekookt samen.

Daarna hem op de trein gezet. En heb vervolgens vannacht echt megagoed geslapen. Niet heel gek als je zó weinig slaap hebt gehad, gecombineerd met twee hele leuke dagen.

Maar... een zeer grote verandering dus. En een fijne.

30 jul 2019 - 495x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende