goodbye

B.

Ik wilde je zo graag berichtte vandaag. Vragen hoe het met je gaat en hoe het met je project is gegaan, of je jouw diploma hebt gehaald. Wat een mooi moment in jouw leven, ik had er graag bijgeweest. Maar jij hebt gekozen om mij niet langer in je leven te willen hebben. Tenminste niet als jouw vriendin..

En ik heb je al gezegd dat ik geen vrienden kan zijn nu. En hoe meer tijd er verstrijkt hoe meer ik ga betwijfelen of ik dat uberhaupt wel wil. Zoals ik al zei wilde ik je berichten vandaag en ik heb zo mijn best moeten doen om die drang te weerstaan. Maar nu het avond is voel ik die behoefte niet meer. Ik ben boos op je. Al die dingen die je hebt gezegd waren gewoon leugens. Hoe kan ik nu nog ooit iemand vertrouwen? Wat me het meeste is bijgebleven is dat je zei dat als je over mijn verleden had geweten dat je waarschijnlijk nooit aan een relatie begonnen was met mij. En nu ik er op terugkijk zie ik pas hoe verschrikkelijk dit is om tegen iemand te zeggen. Je accepteerde mij zogenaamd als wie ik was? Het is allemaal bullschit geweest B. Ik ben zo klaar met jou en je ego.

Zoek maar iemand anders waarmee je een toekomst op kan bouwen. Iemand die je wel gelukkig kan maken en aan al je eisen voldoet. Ik weet van mezelf dat ik niet zomaar opgeef en dat ik echt wel liefde kan geven en kan accepteren. En ik denk niet dat ik jou ooit nog in mijn leven wil. Zelfs niet als een vriend, want ik wil mensen in mijn leven die me nemen zoals ik ben en niet onder bepaalde voorwaarden. Het liefst wil ik je overal blokkeren, maar die moeite ben je zelfs niet meer waard.

Suc6 met je leven B. Laten we ieder ons eigen pad gaan bewandelen en niet meer kijken naar ons verleden.
08 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Flowerchild
Flowerchild, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende