Geniet van de lusten

Eindelijk een eigen accountje aangemaakt om mn eigen zooi ook eens van me af te typen.
Ga flink spugen over mijn beste vriend die net als ik totaal niets heeft met vaste relaties en plotseling zonder voor aankondiging appt dat hij vader is geworden en zijn vriendin trouw blijft en om het niet ongemakkelijk te maken verbreekt hij ons contact...
Terug geappt dat het op zijn minst 9 maanden heeft geduurd tot de baby geboren is en we in de tussentijd nog lekker met elkaar gerotzooid hadden en waar die onzin ineens vandaan komt dat hij haar trouw blijft terwijl we elkaar elke keer weer verscheuren als we afspreken.
Ik lig er niet wakker van geniet van de lusten en niet van de lasten noem me een valskreng het kan me niet schelen dat mannen getrouwd zijn kinderen hebben en zeggen dat ze trouw zijn terwijl ik naast de persoon lig die zijn vrouw de eeuwige liefde verklaard .
Ik heb er mijn werk van gemaakt dames die vermoeden dat hun kerel ontrouw zijn doen een beroep op mij en dan open ik de jacht ..
Dat ik mijn eigen genot daar als bonus bij krijg is lekker meegenomen de enige regel die ik heb is dat de kerels van vriendinnen verboden terrein zijn die fout heb ik onbewust eens gemaakt en zo bijzonder was hij nou ook al weer nie"t iets te jong" mannen boven de dertig krijgen mijn voorkeur.
Terugkomend op mijn beste vriend die ineens het heilige boontje aan het uithangen is hij heeft wel een goede smaak zijn vriendin kan zo bij me aan het werk een lust voor het oog.
Toen we elkaar voor het eerst ontmoette vloog ze me bijna aan en hebben we er smakelijk om gelachen twee dagen later in mijn bed wist ik veel dat hij haar echt heel leuk vond had het kunnen weten elke keer als haar naam viel snoerde hij me de mond nahnah
Overweeg om een 18+ dagboek te maken zou ze meelezen en hem uit mijn verhalen herkennen?
24 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hartslag
Hartslag, vrouw, 3 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende