Gelezen boeken september

Ik had veel leesplannen voor september, maar daar is weinig van gekomen. Dat had een aantal redenen: ik kreeg eindelijk weer een opdracht, en tegelijkertijd ook meerdere andere kleinere schrijfklussen. Dus dat betekent dat er weer gewerkt moest worden. Erbij opgeteld koos ik deze maand meer voor gamen dan voor lezen. Wat leuk was. Spellen proberen die ik nooit eerder speelde, maar in sommige gevallen al best lang had. Achievements halen op Steam, hoewel dat weinig zegt, maar toch leuk is.

Ik heb van die periodes dat ik opeens veel game, en nu is dat dus zo'n periode. Helemaal prima. De volgende boeken las ik:

- Karla Sorenson - The Bombshell Effect (Engels, romance)
- Akiko Higashimura - Tokyo Tarareba Girls, Vol. 1 (Engels, manga)

Aantal gelezen in september: 2 boeken
Aantal gelezen dit jaar: 44 boeken

Nu aan het lezen:

- Nu aan het lezen:

- M.J. De Marco - Unscripted - The Great Rat-Race Escape: From Wage Slavery to Wealth: How to Start a Purpose Driven Business and Win Financial Freedom for a Lifetime (Engels, non-fictie)
- Alexandre Bishop - Finding Flynn (Engels, Romance)Twee boeken dus. Wat echt weinig is voor mijn doen. Maar dat geeft niet. Dit is wat ik van de boeken vond:

Karla Sorenson - The Bombshell Effect

Dit boek is een sport romance, met een sportheld en een vrouw die de nieuwe manager wordt van het populaire sportteam. Het is een typsiche romance, zonder te veel poespas. Geen gekke plots, niet veel origineels, maar toch vermakelijk. Wat wel heel leuk was, was dat het niet de man was die superaantrekkelijk en succesvol is, maar juist de vrouw. Opbouw tussen het stel is goed en er zit een heel schattig kind in het boek.

3 sterren

Akiko Higashimura - Tokyo Tarareba Girls, Vol. 1

Een manga over een groep vrouwen van rond de 30, die zich opeens gaan afvragen 'wat als...' en terugdenken aan alle dingen die ze niet deden. Leuk boek, zet je aan het nadenken. Maar het was niet heel bijzonder ofzo. Ik heb niet het gevoel dat ik de rest van de serie nu moet lezen. Gewoon, een gemiddeld boek.

3 sterren


Komende maand

Ik wil zeker meer gaan lezen dan 2 boeken komende maand, maar ik moet even kijken hoe het gaat. Ik heb namelijk een enorme deadline voor een boek, en een hoop werk. Ik wil sowieso graag de boeken lezen die ik nu aan het lezen ben. En verder, geen idee. Mijn: 'ik wil dikke boeken lezen' ding blijft ook elke keer wel meespelen, maar tegelijkertijd weet ik niet of ik er nu veel zin in heb.

Korte leesupdate dus, deze keer. Volgende maand hopelijk meer, maar dat is natuurlijk altijd even afwachten. Zeker nu er zo veel tegelijk op mijn pad komt.
03 okt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende