Gelezen boeken februari

Beetje laat, want het is al 12 maart, maar ik heb echt een chaotische tijd gehad. Ik heb daardoor ook niet zo veel gelezen als ik graag had gewild. Ook in februari viel het tegen. Ik las de volgende boeken:

Ik las:

Tillie Cole - A thousand boy kisses (Engels, romance)
Oscar Wilde - Het portret van Dorian Grey (nederlands, klassieker)
Seth Godin - The Dip (Engels, non-fictie)

Totaal in februari: 3
Totaal jaar: 8

Ik las Seth Godin uit op 11 februari en daarna heb ik vrijwel niet meer gelezen. Wel een beetje, maar echt niet noemenswaardig. Toepasselijk dus dat het laatste boek dat ik voltooide 'The dip' heet. Overigens was dat wel het beste boek dat ik las.

Eerlijk moet ik ook zeggen: de andere twee boeken heb ik niet eens uitgelezen. Ik heb er wel zo veel van gelezen dat ik ze meetel. Tillie Cole is een van de auteurs die op het evenement in Schotland komt, maar toen ik ontdekte dat het boek over kanker ging had ik er geen puf voor om verder te lezen. Na Nick wilde ik dit even niet.

Het boek van Oscar Wilde heb ik al een hele tijd op mijn 'wil ik lezen lijst' staan. Hoewel het prachtig geschreven was, kwam ik totaal niet in de juiste stemming om dit te lezen.

Heel erg druk geweest op het werk, veel bij mijn vriend geweest en door alle drukte en stress en winterdepressie had ik totaal geen behoefte in lezen. Dat had ik in maart ook niet, want tot nu toe nog geen boek voltooid deze maand. Oef....

Ik ben wel begonnen in twee boeken, die ik allebei erg leuk vind. Namelijk:

- Jim Harmer - Work Energy: Finish Everything You Start (Engels, Non-fictie)
- Rick Riordan - Percy Jackson and the Olympians - The lightning thief (Engels, kinderen, fantasy)

Percy Jackson in een ver verleden al eens in het Nederlands gelezen. Alleen het eerste deel toen, maar vond het wel heel leuk. Ik heb de hele serie hier staan en dacht: laat ik die oppakken. Maar goed.. nogmaals: geen rust voor gevonden.
Het boek van Jim Harmer is boeiend, omdat hij precies wat dingen doet waar ik me nu wat meer op focus: affilatiesites maken.

Mijn doel dit jaar is 5 boeken lezen. Tot nu toe loop ik volgens Goodreads 6 boeken achter op schema. Dat is niet direct iets waar ik me al zorgen om maak. Als ik het echt niet ga halen, verlaag ik het doel gewoon, maar ik weet ook dat ik sommige maanden megaveel kan lezen en dan is alles weer in orde.


Vandaag kreeg ik maar liefst 5 nieuwe boeken via een uitwisseling en ik merk dat er weer wat begint te kriebelen om te gaan lezen. Goed teken. Ik mis het namelijk enorm.
Geen hoge doelen deze keer. ik weet dat ik al halverwege maart ben. Ik wil mijn leeszin gewoon weer wat meer terugkrijgen, zodat de teller niet eind deze maand op '0' staat voor het volgende overzicht.
12 mrt 2020 - bewerkt op 12 mrt 2020 - 427x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende