Gelezen boeken augustus

Zo, augustus is weer voorbij. En dat betekent dat ik weer boeken heb gelezen. De volgende boeken las ik:

Devney Perry - The birthday list (Engels, Romance)
Sierra Simone - Misadventures of a curvy girl (Engels, Romance)
Michelle Obama - Becoming (Engels, non-fictie)
Mish Slade - May i have your attention please? (Engels, non-fictie)
Kerry Heavens - Lucky scars (Engels, Romance)
Tom Albrighton - Copywriting made simple (Engels, Non-fictie)
Karin Wagenaar - Relaties, hoe doe je dat (Nederlands, non-fictie)

Totaal deze maand: 7
Totaal dit jaar: 61

Qua genres zat er maar weinig diversiteit in. Alleen maar romance en non-fictie. Niet heel gek: Rare london komt steeds dichterbij, dus ik lees vooral romantische auteurs die daarheen gaan. En aangezien ik vaak in de ochtend non-fictie lees...

De leesmaand was best goed, maar kwam langzaam op gang. Meeste heb ik in de de tweede helft van augustus gelezen. Qua aantal sterren was het een diverse maand. Ik heb echt hele goede boeken gelezen, maar ook dramatisch slechte.

De beste van de lijst is Kerry Heavens geweest. Ik heb dit boek met 5 sterren beoordeeld. Het is een mooi romantisch boek, vrij simpel eigenlijk, en tegelijkertijd met diepgaande thema's. Wat ik heel fijn vind is dat een van mijn grootste allergieën in romantische boeken hier heel leuk wordt omgedraaid. Daar wil ik verder niet te veel op in gaan, want heeft met het einde van het boek te maken.

Het slechte boek was die van Sierra Simone. Ik koos hem, omdat de hoofdpersoon overgewicht heeft. Maar ik had er geen idee van dat ik niet een romantisch, maar een zwaar erotisch boek heb gekocht. Zeg maar gerust.. porno. Ik hou al niet van instant love, laat staan instant lust. Het gaat over een fotograaf die naar een boerderij gaat met een knappe cowboy én een ex-militair die samen een relatie hebben en heel graag die relatie willen uitbreiden met een vrouw. Zodra zij in beeld komt weten de mannen meteen: 'O ja dit is haar'.
Echt op pagina 10 ofzo valt zij uit de auto en wordt ze opgevangen door de cowboy. Haar rokje is uiteraard omhoog gekropen en hij raakt daardoor haar billen aan en hij denkt meteen: 'ooh ik wil haar oraal bevredigen tot ze kreunt' oid, maar dan nog ranziger verwoord.
En voor je het weet hebben ze hete seks, wordt ze dubbel gepenetreerd en naja... poeh!

Ik heb geen problemen met erotische stukken erin. Maar dit boek... er zit niks van het verhaal in. Op de flaptekst en titel, ligt de nadruk op haar overgewicht maar het had net zo goed een slanke dame kunnen zijn. Voor het verhaal maakte het niks uit.

Ik heb hem beoordeeld met twee sterren, en dat is alleen omdat de schrijfstijl an sich nog wel oke was. Dramatisch verhaal..

Heb tijdens het lezen regelmatig mijn ongenoegen geuit naar mijn vriend en stukken voorgelezen. Hopelijk denkt hij nu niet opeens dat ik zulke onzin superveel lees nahnah


Momenteel lees ik:

- Rebecca Yarros - The last letter (Engels, romantisch)

Voor het eerst sinds lange tijd dat ik maar 1 boek lees, maar daar komt waarschijnlijk in deze dagen wel een nonfictie boek bij.
Ik vind dit boek tot nu toe zeer de moeite waard. Benieuwd hoe het verder zal gaan.


Mijn doelen voor deze maand zijn hetzelfde: zo veel mogelijk lezen van auteurs die naar Londen komen. Dat is eind september al, dus ik moet opschieten! Hoop echt dat ik er nog een aantal kan afstrepen voordat ik erheen ga.
Verder geen leesdoelen. Deze vind ik te belangrijk namelijk vrolijk
31 aug 2019 - 254x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende