Geld challenge update

Ik weet het. Ik weet het. Ik schrijf niet dagelijks.

Eerst corona, toen een enorme deadline. Verder vooral: de waan van de dag. Neemt niet weg dat ik wél heel actief bezig ben geweest.
Sterker nog: ik heb een betaalde klant! Voor twee korte teksten weliswaar, maar het is een begin. Het is iemand uit mijn netwerkgroep.

En vanuit hier, komt er vast nog meer. Het is een begin.

Ook hebben we het binnenwerk gezien van ons boek en het is echt prachtig. Ik kan niet wachten tot ik het in mijn handen heb.

Verder ben ik me vooral erg aan het richten op de netwerkgroep. En sinds gisteren ook op mijn eigen LinkedIn. Ik kan wel tegen iedere ondernemer roepen: je moet actiever zijn op social media, dan creëer je meer zichtbaarheid.
En tegelijkertijd doe ik het zelf niet.

Ik heb dus een hoop berichten geschreven, die ik allemaal in ga plannen voor de komende week. 18 stuks in totaal, voor vandaag tot en met volgende week zondag. Twee per dag.

Op de eerste post kwamen al reacties binnen. Geen klus nog, maar dat verwacht ik ook niet. Het gaat vooral om die zichtbaarheid. Als mensen een tekst nodig hebben en ze denken niet aan me, heeft het geen zin om al die connecties te hebben. Zorgen dat ik dus top of mind word, zodat ze aan me denken.

Met leuke, inspirerende berichten.

Ik ben erg gemotiveerd. Kijken hoe dit werkt. Doorzetten en focus houden, zodat ik meer klanten binnenhaal.


Ik houd deze challenge zeker aan, alleen haal ik de dagnummers weg. Ik schrijf wanneer er weer een update is, in plaats van dagelijks. De focus moet naar mijn bedrijf.
03 feb 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende