Geld challenge: dag 4 en 5

Gisteren, toen ik in de auto zat naar mijn werk, merkte ik pas echt hoe slopend dit werk en vooral de collega was. En toen ik eenmaal thuis was, was ik echt volledig kapot. Na twee weken afwezigheid én een super energieke woensdag bij mijn nieuwe werkgever, is het verschil écht goed voelbaar.

Het wordt aftellen, en nog even volhouden. Tot eind februari, nog twee maanden loon pakken en dat in mijn achterhoofd houden. Zorgen dat ik regelmatig ook thuis kan werken, zodat het nog een beetje te behappen is. Heb inmiddels nauwelijks meer werkzaamheden. Mijn collega trekt werkelijk alles bij me weg en is nu zelfs bezig het enige weg te trekken dat ik altijd kon doen zonder gezeik van hem.

Ergens denk ik: welja, dan doe ik wel dagen niets. Don't care anymore.

Overigens zijn we met een groepje collega's de HR-manager aan het inschakelen. Officiële meldingen aan het doen van dit gedrag. Onze eigen manager doet niets, dus er moet wel iets gebeuren. Ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen.

Verder wel paar ideeën gekregen vandaag, van zaken die ik misschien kan overwegen als inkomstenbron straks. Moet ik even goed over nadenken nog, of en hoe.
05 jan 2024 - bewerkt op 09 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende