Geld challenge dag 14 t/21

Nee, ik was dit niet vergeten. Ik wilde juist élke dag gaan schrijven op MD, omdat ik wel merk dat het me helpt. Maar ik werd vorige week ziek.
Covid.
Voor het eerst. Het is me constant gelukt om niet besmet te raken, maar nu was ik toch aan de beurt.

Qua timing allesbehalve fijn. Op maandag had ik op het werk het belangrijke gesprek met HR, over mijn collega. En omdat die collega niet op het werk was, kreeg ik eindelijk taken mijn kant opgeschoven, dus ik keek er eigenlijk vooral naar uit. Maar ben in de middag ziek naar huis gegaan, dus.
Het gesprek met HR ging wel heel goed. Had er goed gevoel bij, voelde me serieus genomen. Voor mij zal het weinig verschil maken, maar het is fijn als mijn collega's zich tenminste veilig kunnen voelen op hun werk.

Qua timing ook niet fijn, vanwege de deadline van het boek waar ik samen met mijn vriend mee bezig ben. Maar ondanks dat ik ziek was, hebben we het toch af kunnen krijgen. Veel overlegd, veel veranderd. Over paar dagen stuur ik het naar de uitgever, willen het nog even bezinken, kijken of we echt overal mee eens zijn. Hierna kan het namelijk niet meer veranderd worden. Spannend.

Boek gaat in april verschijnen, kijk er echt naar uit vrolijk Zo benieuwd wat mensen ervan gaan vinden. De reacties op de cover zijn in ieder geval al positief. Maar het is een nieuwe doelgroep voor me, en een nieuw genre. Dus géén idee wat ik kan verwachten.

Morgen weer naar kantoor. Verwacht gesprek met de manager. Hij heeft inmiddels met HR gesproken. Ben ook benieuwd of mijn vervelende collega weer op zijn werk komt deze week.
21 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende