Geld challenge dag 11, 12 en 13

Sorry dat ik niet dagelijks schrijf. Het zit even niet goed in mijn systeem om dagelijks te schrijven en de afgelopen dagen waren weer heerlijk hectisch op mijn werk. Deze keer, omdat de situatie op mijn werk opeens heel anders is geworden.
Eerder had ik niets te doen, omdat één van mijn collega's het werk bij iedereen uit de handen trekt en totaal niets communiceert met het team. Niemand snapt dus wat de planning en de bedoeling is, omdat alleen de manager en die collega op de hoogte zijn. De laatste tijd had ik meer níet te doen door dit gedrag, dan wel. En de manager deed totaal niets met opmerkingen en klachten hierover.
Afijn.
Die betreffende collega heeft een sterfgeval in de directe omgeving. Hierdoor is hij al sinds dinsdag weg van het werk. En nu hebben we dus de situatie; een heel team dat niet op de hoogte is van de planning, de te voeren campagnes. We kunnen niet bij zijn bestanden en de manager probeert ons dus nu opeens volledig mee te nemen in de ideeën en plannen.
Hectiek? Ja.
Gezellig op het werk? Ook dat opeens.
Opeens krijgen we dingen voor elkaar. Waar deze man weken mee bezig is, fiksen wij even in anderhalve dag. Het is nu pas echt zichtbaar hoeveel energie die ene man kost en hoe slecht de communicatie verloopt. Ik vraag me alleen af of de manager het nu wel inziet. Waarschijnlijk nog steeds niet.

Afijn, daar was ik donderdag en vrijdag mee bezig en in de avond bedacht ik manieren om aan meer geld te komen. Ondanks dat ik mijn dagboek niet bijwerkte, is het dus wel iets waar ik over brainstorm. En ik had een paar toffe ideeën, al zeg ik het zelf.

Vandaag en morgen geen tijd om die ideeën uit te werken. We hebben de feedback ontvangen op ons boek en dus gaan mijn vriend en ik flink aan de slag om die te verwerken. We hebben een enorme deadline en een geweldige motivatie om die deadline te halen: sowieso 700 tot 1000 extra verkopen dankzij een speciale limited edition. Whoop!

Dusja, knallen erg vrolijk
13 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende