Gekluiserd

Niemand heeft er meer erg in, het is heel normaal.

Gekluisterd aan onze telefoon
Gekluisertd aan de tv
Gekluisterd aan onze laptop/computer

Wanneer ik dit uitspreek denk ik snel aan de jeugd, maar niets is minder waar.

Ik ben 23 jaar en ik studeer in een anders stad dan waar me ouders wonen en ben daar dus +2jaar geleden gaan wonen. Ik heb een tijd in de stad van mij ouders gewerkt zodat ik nog wekelijks op bezoek was maar dit is onderandere veranderd door corona.

Ik heb zelf geen tv in mijn studenten kamer, ik heb niet zoveel met tv kijken.
Ik zit nu thuis en voor de 1000ste keer verbaas ik mij erover hoe mensen tegenwoordig aan de tv gekluiserd zitten. Dit is voor veel mensen zo maar op dit moment doel ik op mijn ouders.
Ze komen thuis en de tv gaat direct aan en gaat pas uit als ze gaan slapen.

Ik vind dit echt belachelijk en ik irriteer me vreselijk. De avond is afhankelijk van wat er op tv is. Thuis in mijn studenten woning spelen we spelletjes, hebben een muziekje op, praten met elkaar of lopen een rondje. We kijken wel series begrijp me niet verkeerd alleen hebben wij een belans en genieten wij van contact ipv bankhangen en tv kijken.

Ik vind het jammer want er is zoveel meer dan naar het elendige nieuws luisteren, uitgekauwde series en films te kijken.

Ik vind het zelfs verdrietig. Hoe kan het dat de televisie zo belangrijk is geworden dat het de sociale contacten inneemt.
24 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van candylover
candylover, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende