Evenement, familie en Lego

Dit weekend was een fijn weekend. Gisteren met mijn vriend naar een boeken-event gegaan. Hoewel ik van tevoren niet zo veel zin had, was het wel echt ontzettend leuk om er te zijn. Soms vergeet ik hoe prettig ik het vind om tussen de mensen te komen en hoe extravert ik eigenlijk ben. Heel leuk om collega’s weer te zien. Geknuffeld met ze. Bijgepraat.

Ik had een eigen boekenstand en mijn vriend heeft me geholpen die mooi neer te zetten, zodat boeken er prachtig uit kwamen te zien. Dankzij een speciale boekenstand viel het lekker op.

Maar, tussen de mensen dus. Het was echt geweldig dat jonge meiden naar me toekwamen met boeken die ze al eerder van me hadden gekocht en de vraag of ik ze wilde signeren. Superleuk! Uiteindelijk niet heel erg veel verkocht, maar daar ging ik van tevoren al vanuit. Dit was niet het type evenement waar er veel wordt verkocht. Maar goed: als mensen je naam zien en je een babbeltje maakt met je lezers, helpt dat al om gezien te worden.

Op de terugweg maakten we ergens een stop, waar we een ijsje aten. Even wat afgeweken van mijn dieet. En nog even in het zonnetje zitten. Hele dag binnen en daarna in een gloedhete auto was toch wel wat heftig. Op de een of andere manier raakten we aan de praat met twee andere mensen die ook een ijsje hadden gekocht. Ze vertelden hoe sportief hun dag was geweest en ze vroegen wat wij hadden gedaan. Ik vertelde over het evenement en dat ik er als auteur had gestaan.

‘Schrijf jij boeken? O dan wil ik zeker wel eens wat lezen. Wat is je naam?’ werd er enthousiast gereageerd.

Ik gaf hen wat promotiemateriaal mee – wat ik toch genoeg bij me had – en ze beloofden me eens iets van me te gaan lezen. Dat was onwijs random, maar wel leuk.

Vandaag weer in de auto gezeten met mijn vriend, dit keer om naar mijn opa en oma te gaan. Mijn oma was jarig, en mijn nichtje ook. De hele dag in de tuin gezeten en bijgepraat met familieleden. Was een fijne dag.

En verder ben ik de laatste dagen bezig geweest met een nieuw Lego-project. En dit wordt.. euh.. ik ben bang, dat het enorm groot gaat worden. Het eerste kleine deel is ontworpen, de steentjes zijn besteld, maar nu moet de rest nog komen. Leuke is wel: kan het zo klein of zo groot maken als ik zou willen.

Een hint:



Ik hoop snel de eerste foto ervan te kunnen delen. Vind het namelijk echt superleuk, hahaha.
15 mei 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende