En door

Vanochtend kwam ik een website tegen die te koop stond, in dezelfde niche als waar ik een website in heb. Hij stond voor een behoorlijk hoog bedrag te koop, met ongeveer dubbel zoveel bezoekers als mijn site.
Ik heb de stap gewaagd en een privebericht gestuurd, met wat vragen er in. Maar de site was al verkocht. Jammer. Mijn gedachte was: mocht mijn bod op de woning nou niet worden geaccepteerd, dan kan dit een goede investering zijn.

Maar, het heeft ook mijn ogen geopend. Ik heb nu al een site die, als ik besluit hem te verkopen, me erg veel op kan leveren. Ik wil de site niet verkopen, want ik haal er te veel plezier uit nog. Maar het is wel een fijne geruststelling. En zeker als ik de site nog meer weet te groeien dan nu, gaat het me op de langere termijn zeker wat opleveren.
Door de advertentie van die andere site, werd ik ook opeens bewust van andere vormen van inkomsten voor de site. Anders behalve het type advertenties dat ik nu heb. Dus ik ga komende tijd eens kijken wat ik voor elkaar kan krijgen hiermee.

Soms heb ik zelf niet door hoe groot en goed mijn site eigenlijk is. En dat komt vooral omdat ik de laatste tijd nauwelijks het idee heb dat de site groeiend is. Dat komt mede door een Google update begin dit jaar. Maar, ondanks dat doe ik het niet eens zo heel slecht dus. En dat is een hele fijne geruststelling. Het werkt motiverend. Het zorgt ervoor om dingen weer even in perspectief te zien. Even geen grote opdrachten zorgt bij mij voor stress, maar ik vergeet af en toe dat de situatie lang niet is zoals hij een paar jaar geleden was. Soms ben ik gewoon een enorme stresskip en maak ik me te veel zorgen om niets.

Tijd om nog meer nieuwe artikelen te schrijven voor mijn eigen website. En zo de waarde van de site verhogen en tegelijkertijd zorgen voor meer inkomen.

En door!
05 jun 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende