Een lach

Grappig hoe sommige dingen zo anders lopen dan je had verwacht.

Mijn vriendin waar ik nu 8 maanden mee ga heeft 1 jaar lang achter me aan gezeten maar ik wou er niks van weten. Geen idee waarom precies, misschien was het niet het goede moment. Tot op een dag ik met haar mee naar huis ben gegaan na het uitgaan omdat ik anders 1 uur lang naar huis zou moeten fietsen in mn eentje. We hebben die nacht aan een stuk door gepraat en gelachen tot zo'n 10 uur 's ochtends. Ik betrapte mezelf erop dat ik kriebels in mn buik kreeg als ze naar me lachtte. De volgende ochtend ben ik naar huis gegaan maar m'n gedachtes waren alleen maar bij haar. Raar, eerst wou ik er niks van weten en kijk me nu met een lach op me gezicht denkend aan haar.

Ik kan me nog zo goed onze eerste kus herinneren. Ik kwam binnen en de zon scheen door t raam naar binnen ze wou me een knuffel geven als begroeting maar ik kon het niet laten een week lang kon ik me alleen maar afvragen hoe ze zou kussen. Ik voelde me licht alsof de tijd even stil stond. Nog steeds krijg ik kriebels als ik er aan terug denk.

Ik ben ongelovelijk blij en ben nooit zo gek op iemand geweest. We hebben nu al veel ups en downs gehad maar na 8 maanden tovert ze nog steeds een lach op mijn gezicht. Ik hou van haar.
21 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jaims
Jaims, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende