droom of realiteit?

ik ben echt super blij dat ik deze site gevonden heb.. ik wilde al zo graag een online dagboek, en ben super blij dat ik een nederlandse site gevonden heb.. en jullie reactie's helpen echt!

vanmorgen werd ik wakker met het gevoel dat er iets anders was aan deze dag. of dat er iets gaat gebeuren. het gevoel was niet eng of raar. het voelde meer blij.. ik ben nogsteeds ziek thuis. dus toen ik wakker werd was het al licht.. ik werd wakker gemaakt door een zonnestraal die in mn gezicht scheen.. toen ik naar buiten keek zag ik alleen blauwe lucht met een paar wolkjes en een straalende zon, de zomer komt er alweer aan en dat idee maakt me blij! ik ben eerst maar wat glee gaan kijken want ik had toch niks beters te doen.. daarna heb ik een warme douche genomen en ik begon zelfs weer te zingen (dat is een goed teken bij mij want als ik niet zing is er echt iets mis..verward )
vanaf nu wil ik dat mijn leven gaat veranderen. dat besefde ik vanmorgen. ik wil niet meer het verdrietige meisje zijn, wat s'avonds in bed kan huilen om niks.. jaa ik voelde me echt klote maar vanaf nu gaat dat veranderen.
in je dromen en in jezelf geloven is belangrijk.. ik dacht altijd dat dromen onrealistisch waren.. maar vanmorgen werd ik wakker en ik voelde me voor het eerst in maanden goed (buiten de mega buikpijn om haha) ik werd wakker en besefte dat je dromen niet alleen goed hoeven te zijn.. maar als je geloofd in je dromen ze ook echt kunnen uitkomen.. en dan is de realiteit ook mooi.. en dit hier.. dit is de realiteit.
ik ga hard werken om de oude vrolijke mij weer terug te krijgen!
31 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JCRx
JCRx, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende