droom bruine grizzly beer

Echt ik ben zo goed in gekke dromen.

Ik was op mijn vroegere basisschool (nu dezelfde school van mijn kinderen)
Kennelijk had ik een grote beer bij mij waar ik de zorg voor had.
Hoe ik aan die beer kwam?? geen idee.

Op school zat een vriendin uit mijn pubertijd samen met nog wat mensen aan een picknicktafel op schoolplein. Wie die anderen waren is mij niet duidelijk, net of waren ze niet zichtbaar. Ik groette haar en vroeg hoe het met haar ging. Ze zei volgens mij dat het goed ging, maar op dat moment liep mijn beer staand de kleuterklas in. Ik er achteraan om deze weer mee naar buiten te krijgen.

Ik liep met mijn beer richting mijn ouderlijk huis en opeens zat hij vast in een weiland. Hoe hij daar in was gekomen geen idee, want er was geen stuk dat openging. Ik ging de beer bevrijden door de palen van de omheining eruit te trekken. Nadat de beer eruit was probeerde ik de omheining weer te repareren en toen ging mijn wekker.

In mijn droom was niemand bang voor de beer en echt vreemd leken ze mijn omgang met de beer ook niet te vinden. Hoewel ik mij irriteerde dat de beer steeds weg liep, had ik wel oprechte warme gevoelens voor de beer. Alle mensen die in mijn droom voor kwamen waren een soort van wazig of ik kan ze mij niet herinneren, op mijn oude schoolvriendin na.


Wat geloven jullie? hebben dromen een betekenis? Zoja wat zou dit dan kunnen betekenen?
Ik kan mij niet herinneren dat ik onlangs iets gezien heb over een beer wat deze droom zou kunnen verklaren.
01 jul 2022 - bewerkt op 01 jul 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Carina
Carina, vrouw, 22 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende