Doorgedraaid

De wereld is doorgedraaid en angst zaaien is de waan van de dag. Kijk naar wat er momenteel gebeurt in Australië om goed te beseffen waar we in beland zijn. Wat cijfers over de stad Sydney, waar een ‘no regrets’ lockdown is ingegaan:

- 82.000 testen
- 111 nieuwe COVID-besmettingen
- 1 Dodelijks slachtoffer

Laat dat even op je inwerken. Van alle testen bleek slechts 0,13 procent besmet te zijn. Van alle geteste mensen ging 0,0012 procent dood.
En heel de stad zit in een ‘No regrets lockdown’. Mensen mogen hun eigen huis niet uit en al zeker niet de regio verlaten, mogen niet eens met andere mensen praten wanneer ze iemand tegenkomen tijdens bijvoorbeeld het boodschappen doen. De ‘Australische Hugo de Jonge’ zegt letterlijk in een persconferentie: ‘Do not engage conversations’.

De overheid van Australië geeft ook aan hoe je tegenwoordig seks met een ander mag hebben. Je moet op afstand van de ander masturberen, het liefst met een mondkapje op. Ook wanneer het om je eigen partner gaat. Nog beter is om het via Zoom te doen. Want ja, alles wat je online doet zal gegarandeerd wegblijven van de buitenwereld.

Mensen in Australië gaan massaal de straten op. Er zijn gigantische protesten, maar er is ook een groot deel dat bang is en de overheid volgt. Er zijn mensen die bewust niet praten met hun bejaarde buurvrouw, want dat is gevaarlijk. Terwijl die beste dame ondertussen van eenzaamheid wegkwijnt. Er zijn koppels die zogenaamde ‘afstandsseks’ hebben met de persoon waar ze mee getrouwd zijn. En ze zien niet in hoe absurd dat eigenlijk is.

Geloof je het niet? Check: https://playsafe.health.nsw.gov.au/2020/11/05/is-mutual-masturbation-the-safest-sex-during-covid-19/

Dit is een officiële website van Australië.

Zwaarbewapende agenten gaan in Frankrijk de terrassen op, om te controleren of mensen die daar zitten wel een gezondheidspas bij zich hebben. En ook in Frankrijk zijn duizenden mensen de straat op gegaan om te protesteren. In zowel Australië als in Frankrijk zijn de demonstranten met grof geweld de kop in geslagen. Traangas, waterkanonnen, wapenstokken of gewoon slaan. Het gebeurt allemaal, net zoals er ook in Nederland niet heel lang geleden zwaar politiegeweld werd ingezet tijdens demonstraties.

‘We doen dit voor jouw gezondheid. Demonstraties zijn een gevaar voor de volksgezondheid’ wordt er gezegd, terwijl demonstranten bloedend worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Ondertussen mag de Pride Walk in Amsterdam wel. Want, het is belangrijk dat iedereen vrij en zichzelf kan zijn. Erbij opgeteld: de mensen hielden zich goed aan de afstand. Als je de pers mag geloven dan. Maar wanneer je de livebeelden van de Pride ziet, is er qua afstand weinig verschil met de COVID-demonstraties eerder dit jaar.

Iedereen moet vrij kunnen zijn. En daarom meppen we er op los als mensen demonstreren voor hun vrijheid. Het fragment van Femke Halsema, die tijdens de Black Lives Matters protesten in 2020 zei: ‘Iedereen mag demonstreren, dat is een groot goed en dat hoef je niet eens aan te kondigen’ wordt zodra het ook maar ergens online verschijnt, direct verwijderd.

Hier is het zomer, en geen winter zoals in Australië. Maar ook hier wordt al voorzichtig door het OMT en de overheid gesuggereerd dat we in de winter in een lockdown gaan. Er wordt ook gesuggereerd dat we een derde, en misschien zelfs een vierde vaccin van groot belang is. Vaccins, waar de farmaceutische industrie inmiddels al vele miljoenen aan verdient heeft, maar waarvan de werking eigenlijk nog steeds nauwelijks bekend is. Een aantal van die vaccins zijn in prijs verhoogd, waardoor de winsten nog hoger worden.

Meer dan 100 patenten voor het Corona-vaccin werden al in 2004 aangevraagd. Er die werden in eerste instantie afgewezen, want hoe kun je een patent willen op een virus dat nog niet eens bestaat? Dr Anthony Fauci ligt inmiddels onder vuur, omdat hij voor het congress zou hebben gelogen over de Spike-proteïnes en het ontstaan van het virus. Er zijn steeds meer bewijzen dat het vrius is ontstaan in een laboratorium in Wuhan dat experimenteert met virussen. Dr Fauci, de man die heel de wereld zegt te moeten vaccineren, heeft dit laboratorium en de experimenten financieel gesteund. Er zijn e-mails gelekt van Fauci.

De meeste media zwijgt in alle talen hierover.De laatste tijd wordt er steeds meer bekend over eventuele bijwerkingen van het vaccin. Zo zijn er inmiddels al meer dan duizend meldingen van vrouwen met menstruatiestoornissen. Het Lareb zegt hierover: ‘Iedereen heeft wel eens een verstoorde cyclus.’

Terwijl blijkt dat de vaccins op vrouwen nauwelijks zijn getest. Medicatie wordt sowieso eigenlijk altijd al vaker op mannen getest. Dat is makkelijker, zij hebben geen wisselende hormoonhuishouding, dus het meten is dan eenvoudig. Dat de helft van de bevolking wél met wisselende hormonen te maken heeft, vergeten we voor het gemak maar even. En nu er meldingen naar buiten komen over de menstruatie, dan wordt het bijna weggewuifd als onbelangrijk.

Duizend meldingen. Hoeveel vrouwen hebben soortgelijke klachten gemerkt en hebben dit niet bij het Lareb gemeld? Maar ja. H et is je menstruatiecyclus maar. Iedereen heeft daar toch wel eens problemen mee? Laten we daar vooral niet te veel issues van maken.

En dan hebben we nog de zogenaamde great reset. Klaus Schwab schreef een boek over de reset van de wereld. De hele economie moet eerst in elkaar storten, voordat je iets nieuws kunt opbouwen. Covid is daar de ideale gelegenheid voor. Video’s over the Great Reset, van het World Economic Forum, waarin wordt gezegd ‘You’ll own nothing and be happy’, zijn veelvuldig van het net verwijderd. Video’s die ze zelf eerder geproduceerd hebben.
Er is nog wel een trailer te vinden, deze:En hoewel het misschien allemaal heel mooi lijkt in eerste opzicht, kleeft er veel narigheid aan. De mensen die er echt beter van worden, zijn wij niet. Dat zijn de mensen met miljarden geld. Geen democratie meer, maar een technocratie, waarin de mensen met geld het voor het zeggen hebben en alleen maar machtiger worden.

Toen er in de Kamer vragen werden gesteld over dit boek, zei onze Mark Rutte lachend: ‘Nou, ik ken dat boek niet. Nooit van gehoord.’ Tot hij geconfronteerd werd met een brief die hij gestuurd zou hebben aan Klaus Schwabb, waarin Rutte aangeeft dat het boek inspirerend is en voor veel kansen zorgt.Rutte lachte een beetje en stamelde: ‘nou ja, dat is gewoon een bedankbrief die je stuurt, als je iets cadeau krijgt. Ik heb het boek niet gelezen’.
‘Heeft u dan gelogen tegen Klaus Schwab? Misschien moet u hem dan laten weten dat u het boek helemaal niet gelezen heeft.’
Rutte ging er niet verder op in.

Een dag later vonden oplettende mensen foto’s van Rutte, waarbij het boek naast hem op het bureau ligt. Bomvol geplakt met post it’s.
Ik weet niet wat de Great Reset precies is. Ik weet wel dat Rutte een behoorlijke geschiedenis heeft van leugens, vooral als het om zijn eigen belang gaat. Er zijn nu bijvoorbeeld nog steeds talloze gedupeerden van de Kindertoeslagenaffaire die nog steeds geen cent ontvangen hebben. Eén ding is bij Rutte altijd al duidelijk geweest: het gaat hem niet om jou, of om mij. Het gaat om zichzelf. Betrap je hem op een leugen? Berg je dan maar, want dan volgt er een héle hoop narigheid, waar niemand beter van wordt. Pieter Omtzigt kan hierover meepraten.

De wereld is doorgedraaid. Overheden doen absurde dingen. En mensen houden hun ogen dicht.

Als je een kikker in een pan doet, en het gas eronder zachtjes aan zet, dan zal de kikker blijven zitten. Net zo lang tot hij sterft. En misschien denkt hij vlak van tevoren wel: ‘goh, wat gebeurt hier eigenlijk? Hoe kán dit? Ik snap er niets van.’
Terwijl, als je een kikker in een pan stopt waarvan het water al kookt, hij er direct uit zal springen. No way dat hij dáár in gaat zitten.

Ik ben liever geen boiling frog. Ik vind het belangrijk om kritisch te zijn, om altijd iets verder te kijken. Ben ik tegen coronavaccins of ontken ik het virus? Welnee. Maar ik weet hoe overheden zijn, en ik weet wat macht met iemand kan doen.Maar we leven in een wereld waar mensen op afstand van elkaar masturberen en dat seks noemen. We leven in een wereld waar 1 dodelijk slachtoffer betekent dat de hele samenleving op slot gaat. We leven in een wereld waar onze minister president leugen na leugen verkondigt en daar lachend mee wegkomt. We leven in een wereld waar kinderen te horen krijgen dat je opa en oma dood kunt maken als je ze een knuffel geeft. We leven in een wereld waar je kaptogeslagen wordt met een wapenstok, omdat dit beter is voor je gezondheid. We leven in een wereld waar artsen experimenten die bedoeld zijn om virussen gevaarlijker te maken, financieren. We leven in een wereld war je moet bewijzen dat je gezond bent, terwijl misdadigers onschuldig zijn tot het tegendeel bewezen is.

En dan ben ik de wappie?
11 aug 2021 - bewerkt op 11 aug 2021 -
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende