Doktercrush

Kennelijk komt dit vaker voor dan gedacht, een crush op je huisarts. Maar bij mij echt niet zonder enige aanleiding.

Laatste keer dat ik er was, kwam ik voor het uitspuiten voor mijn oren. Ik had meegedaan aan mudmasters waardoor mijn oren vol met modder zaten. Daarna was ik naar de sauna geweest en heb toen onder water gezwommen, resultaat: verstopte oren.

Ik maakte een afspraak met de assistent, en ging ervan uit dat de assistent het zou doen (want die heeft het 2 x eerder ook gedaan). Maar eenmaal daar, kwam HA met een guitig hoofd de voorkamer uitlopen. Omdat het een beetje awkward tussen ons was, laatste keer, stamelde ik een beetje suffig dat ik dacht dat de assistent het zou doen. Hij antwoordde dat dat meestal zo was, maar dat hij het soms ook deed. Nou ok.

Eenmaal binnen ging hij weer allemaal privé vragen stellen over vakanties en nog wat, waar ik dan mudmasters had gedaan, allemaal niet zo spannend. Maar elke x dat hij langs liep raakte hij m’n arm aan, en toen hij m’n oren aan het doen was en het lukte niet gelijk zei hij: “nou ik probeer het nog 2 x en als het dan niet lukt moet je morgen maar terugkomen. Anders ben ik je de hele dag aan het vol…heh” en maakte zijn zin niet af. Ik zat daar in de volle awkwardness nog ff lekker door te bouwen op die zin. Uiteindelijk lukte het hem om alles eruit te krijgen (juck), en maakte ik aanstalten om te vertrekken. Want HA’s hebben het nu eenmaal druk. Dus ik bedank, grijp naar de deur klink, vraagt hij nog met bepaalde blik, “heb je niet nog meer vragen?”. Die had ik toevallig wel (medisch), dus hield hij weer kwartier lang een verhaal. Daarna ging ik echt weg en zei hij, “nou ik zie je nog wel voor je vakantie. Tsja, of niet”. Had hem net laten weten dat ik over een maand op vakantie zou gaan. Vaaage afsluiting. Maar goed, hij zit zo in m’n hoofd door dat ambivalente gedrag, is vast en zeker ook het doel. Irritant, want ik wil er wat mee maar dat kan helemaal niet.
04 sep 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chinkapin
chinkapin, vrouw, 11 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende