De onrust in mijn hoofd

Ik voel een bepaalde onrust in mijn hoofd. Alsof ik het overzicht niet meer heb. Ik heb geen idee waarom dat is, want zoveel heb ik ook niet op de planning staan deze week. Ik schrijf het echter maar even op, in de hoop dat de rust een beetje terug komt? We zullen zien.

Maandagochtend om 10 uur naar de preventieassistente van de tandarts.
Dinsdag om 11 uur komt mijn begeleidster J.
Woensdag van 9 tot 12 uur werken en daarna mijn beloofde eten bij mama droppen.
Donderdag tot zover niets.......
Vrijdag van 9 tot 12 uur werken.

Tussendoor moet ik stofzuigen, dweilen, koken en afwassen.

Een normale week. Op zich.

Morgen ga ik verse kip kerrie maken. Maar daarvoor moet ik eerst afwassen. Morgen moet ik dus ook even naar de preventieassistente toe. Dus in welke volgorde ga ik dat doen? Ga ik morgenochtend eerst afwassen, dan naar de pa, en in de middag koken? Of ga ik naar de pa, dan afwassen als ik terug kom en in de middag koken?

stofzuigen en dweilen komt sowieso dinsdagochtend wel, want dan komt J. fijn in een schoon huis.
Dinsdag ook weer even de kattenbakken doen. Oh, en ook koken. Anders kan ik het woensdag niet afleveren bij mama. Op zich is het maken heel makkelijk. Waarom zit ik er dan zo mee..........

Woensdag hoef ik dan niet te koken van mezelf. Gelukkig. Dan kan ik of salade eten, wat ik dinsdag dus zelf gemaakt heb of een restje van maandag, als ik dat nog heb.

Donderdag ook weer koken, want heb eten in de koelkast die ik graag op wil maken. Dat word dan waarschijnlijk word dat dan gebakken aardappeltjes met boontjes.

Vrijdag waarschijnlijk boerenkool.

Hopelijk komt de rust een beetje terug in mijn hoofd.... Nu ik zwart op wit heb staan hoe ik het ongeveer ga doen deze week qua activiteiten en het eten enzo.

Ik ga er nu even iets bijhalen wat hier eigenlijk helemaal niets mee te maken heeft, maar het is goed dat ik GEEN kinderen heb. Als ik dit al niet aan kan, als ik hier al onrustig van word....... verdrietig
09 jan 2022 - bewerkt op 09 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Pistachio
Pistachio, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende