Januari 1, 2022

Allereerst:

GELUKKIG NIEUWJAAR! 🥳

Hopelijk word het een goed jaar!

Verder..

Vandaag ben ik voor het eerst in bijna 2 weken weer bij mama geweest. Dat is vrij lang. Vroeger zagen we elkaar vaker gedurende de week, maar ze werkt tegenwoordig veel meer een heeft dus veel minder tijd.

Vorige week was het eigenlijk de bedoeling om samen kerst te vieren, maar was ze helaas ziek. Het was geen corona gelukkig.

Maar omdat ik niet weer ziek wilde worden, de vorige keer werd ik door haar aangestoken, ben niet geweest. Misschien had ik wel moeten gaan maar ziek zijn is voor mij mentaal heel zwaar. Dat is de laatste keer wel gebleken. Ik weet niet waarom. Lichamelijk kan ik de griep of ofzo wel aan, maar mentaal.... oef.

Dan voel ik me gewoon heel erg klote. Heel erg eenzaam. En lijkt de tijd eindeloos te duren. Dit wilde ik mezelf besparen. Misschien ben ik dan egoïstisch, maar so be it. Iets met mental self care..

Dus de kerst was ik eigenlijk alleen. Al ben ik op tweede kerstdag wel opgehaald door papa om samen naar R. te gaan. Maar daar waren we ook zo weer weg, misschien max een half uur. Nog niet eens.

Verder was ik dus alleen. Al was mama wel een engel, want ik kreeg 25 euro voor Chinees! Dus daar heb ik wel van genoten.

De afgelopen twee weken had ik vakantie. Dus heb eigenlijk niet veel contact gehad in die twee weken. Dat was eigenlijk wel zwaar. Ik miste mijn werk ook. De dagen leken eindeloos te duren.. en vaker wel dan niet lag ik maar vroeg in bed zodat de dagen sneller zouden gaan

Oh wat erg eigenlijk..

Maar ja, na vandaag gaat het gewone leven weer verder. En dat is ook weer fijn! Weer werken 2 keer in de week en dus contact met mensen. Het vermoeid mij altijd wel, maar liever dat, dan leven zoals de laatste twee weken.

Morgen gaan we toch nog samen gourmetten en dat word wel gezellig denk ik.

X
01 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Pistachio
Pistachio, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende