De ommekeer

Vanwege een drukke dag gisteren lukte het me niet te schrijven. ik had zoveel te doen en besloot dit eerst te doen omdat ik vandaag moet werken en dus dan lekker op men gemakje kon zijn. Koken zal ik vanavond ook niet meer hoeven doen want we hebben nog lekker veel over van de jagersschotel van gisteren.

Mister M en ik praten heel veel over alles, vaak ook meerdere keren om te zien waarvoor we oplossingen kunnen vinden, of waar niet. Maar ook omdat we samen eruit willen komen, als powerteam.
Zo was het ook gisteren, er werd me verteld dat mama M ineens weer begon te draaien en openstond voor een gesprek volgende week. Maar ik ken dat, het zal weer op de dag zijn dat ik een afspraak heb. doet ze ook altijd, helaas ga ik hem deze keer niet afzeggen aangezien ik donderdag naar mijn mama ga en dat een dag is dat k al 4 weken gepland heb (door redenen zie ik mijn mama 1x per maand en dat is oke voor mij en haar, ik ben er namelijk niet opgegroeid en heb haar nooit meer gezien dan 13x per jaar)

Het feit is dat ze Mister M wou manipuleren er een eind aan te maken tussen ons en hij dit niet wou, dus sloot hij zichzelf op in de auto. Ze begon te bedaren en zei dat ze gewoon alles achter zich wou laten, maar dat vond ik niet oke. Ik wou een gesprek om situaties als deze te voorkomen EN om haar te zeggen dat ze zoiets zoals dat met men pleegmama niet meer maken kan. Er zijn in mijn vertrouwen even barstjes, die zullen tijd nodig hebben om te helen en het vertrouwen zal terug moeten groeien. Aan mijn gedrag kan je zoiets merken, het is niet iets wat ik wegsteek waardoor mensen weten waar ik sta.

Ik voel wel dat de liefde tussen mij en Mister M gegroeid is sinds het voorval, er is iets veranderd in de relatie, iets speciaal en dat is gelukkig wel positief. Ik zit op dit moment klaar voor te vertrekken naar men werk, Mister M slaapt nog want voor hem is het weekend natuurlijk. Ik werk vaak de zaterdag waardoor zondag een dagje voor ons is. Vaak doen we samen wel wat in het huishouden, gaan we ergens naartoe of rusten we eens lekker uit! Valt ook vaak te zien met het weer en hoe druk de week is geweest. Deze week zal het kuisen en rusten zijn. Mister M had een zware week en dan is er echt wel nood aan even rust. Ikzelf zal waarschijnlijk wel vroeg wakker zijn morgen en ga dan al aan de keuken beginnen, de slaapkamer ruimt hij lekker op en de leeftruimte doen we samen. even dweilen en dan nog wat strijken. Al kan die planning wel even veranderen naarmate het moment zelf.

We zien wel.

Fijn weekend allemaal!

- C
03 okt 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van disneygirl
disneygirl, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende