De kracht van planeten

Er zat een schip vast in het Suezkanaal. Het zat zo diep in de modder, dat het geen kant meer op kon. Met alle gevolgen van dien. Dieren aan boord van het schip verhongerden, en er werden miljarden euro's verloren vanwege de stockmarkt en de handel die niet door kon gaan, wat in de hele wereld een extreem effect heeft.

Eén schip. Enorme problemen. Ondanks alle moeite van de mensen. Pogingen om het schip los te krijgen uit de modder, lukte het niet.

En toen werd er besloten om te wachten tot het volle maan zou worden. Tijdens deze volle maan stonden de maan en de zon vrijwel precies tegenover elkaar (niet helemaal precies, en uiteraard vanuit het oogpunt van de aarde). Erbij opgeteld stond de maan dichter bij de aarde dan normaal. Dit zorgt ervoor dat de getijden zouden veranderen.

Het water steeg, dankzij de posities van de planeten, met 45 centimeter. Genoeg om het schip los te krijgen. Iets wat de mens niet voor elkaar kreeg, lukte de planeten wel. We staan er nooit zo bij stil wat de kracht van de planeten met ons doen, maar in dit specifieke geval was het extreem zichtbaar.

Bij een opposition, zoals nu het geval was met de zon en de maan, trekken twee verschillende krachten van twee verschillende planeten beiden aan de aarde. Maar ook wanneer planeten in een andere hoek staan van elkaar, zal dit effect hebben.

Terugkijkend in de geschiedenis, zie je sterke overeenkomsten qua ontwikkelingen. Er werden regelmatig op meerdere plekken tegelijkertijd nieuwe uitvindingen gedaan, door volken die elkaar niet eens kónden kennen. Wanneer je grote wereldgebeurtenissen, zoals rampen of oorlogen koppelt aan de stand van de planeten, dan begin je patronen te zien. Er zijn meerdere astrologen geweest die ons waarschuwden voor 2020. Waaronder Nostradamus.

Ik krijg nog wel eens te horen dat astrologie onzin is. Dat het onmogelijk zo kan zijn dat planeten die zó ver van ons vandaan staan, ons leven kunnen beïnvloeden. Als de maan invloed heeft op de zee, waarom dan niet op ons? En waarom is het dan ondenkbaar dat andere planeten ook invloed hebben op ons?
Alsof één mens zó belangrijk en zo sterk is, dat hij niet beïnvloed wordt door de energieën die zelfs oceanen kunnen veranderen.
31 mrt 2021 - 169x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende