Brief aan mijn bazen

Overspannen? De truc zit hem in het op tijd aangeven van je grenzen. Mijn grenzen zijn bereikt, ze zijn zelfs over mijn grenzen, maar hoe deel ik dit. Aankomend weekend zal ik een mailtje sturen naar mijn bazen waarin ik hun vertel dat mijn grenzen overstreden zijn. Maar hoe vertel je zo iets en is een mailtje wel goed? Geen idee, maar lieve mensen schiet los.



Beste ..&..;

Al een tijdje loop ik met wat zaken rond wat ik persoonlijk lastig vind om met jullie te delen. Aangezien ik mij voor mijn gevoel kwetsbaar opstel, iets wat ik erg moeilijk vind. Maar mijn grenzen zijn bereikt en het moment is nu dat ik graag het e.e.a. met jullie wil delen. Graag wil ik dit mailtje gebruiken om een voorzetje te geven voor het gesprek wat ik met jullie zal willen hebben.

Al enige tijd ervaar ik voor mij zelf dat ik mijn werk niet juist kan uit voeren. De werk druk is te hoog en de verwachtingen zijn te hoog. Ik merk de laatste tijd dat ik zeer vergeetachtig ben, omdat mijn hoofd te vol zit met allerlei werkzaamheden.
Ik begin mijzelf langzaam onpretrig te voelen bij het feit dat ik onvoldoende inzicht heb in mijn werk en aanvragen, aangezien ik er nauwelijk tijd voor heb om mijzelf in de aanvragen te verdiepen of op te nemen.
Ik ben persoonlijk bang dat ik door de hoeveelheid aan werk fouten maak of belangrijk werk laat liggen.

Natuurlijk is het zo dat jullie al enige tijd geleden hebben aan gegeven dat er oplossingen zijn, door o.a.uitstel aan te vragen of om werk te laten inmeten door derde. Maar persoonlijk vind ik het erg lastig om hier in de juiste keuzes te maken. Daarnaast levert mij dit tot heden weinig tijd winst. Als nog zit ik ingemeten complexen uit te werken en met uitstel schiet ik weinig op, want de drukte blijft.

Ondanks dat er inmiddels stappen zijn gemaakt naar iemand er bij, zit ik er niet op te wachten om de huidige manier van werken door te zetten. Het breekt mij op. Zowel lichamelijk als geestelijk.Vooral de laatste weken ervaar ik daar steeds meer de nare bijwerkingen van. Ik heb geen zin op een 4e en vervolgens laatste waarschuwing van de dokter.

Ik heb erg veel plezier in mijn werk, maar om elke dag met lood in je schoenen naar werk te gaan, wetende wat je nog moet doen, niet afkrijgt en vervolgend savonds moet verwerken, breekt op.

Ik hoop hierover maandag met jullie verder te kunnen praten.

Gr. My
03 mei 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DreamD
DreamD, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende