Boek klaar!

Ik heb de afgelopen tijd ontzettend hard gewerkt om mijn volgende roman te voltooien. Het was een worsteling. Waarschijnlijk omdat de hoofdpersoon dezelfde huidaandoening heeft als ik en er toch wel veel in heb verwerkt wat ik zelf ook meegemaakt heb. Het boek ligt nu bij twee proeflezers. Daarna nog hun feedback verwerken en dan is het klaar.

Op naar het volgende project! Daar heb ik echt zin in. Nieuwe personages. Nieuwe situaties. Beginnend met een nieuwe novelle, omdat die toch al grotendeels af is. En dan proberen of ik in drie maanden tijd een volledig boek kan schrijven. En dat terwijl ik ook nog 5 dagen in de week werk. Reden voor zo’n strakke deadline? Er zou een titel verschijnen bij die uitgever, maar dat ging niet door. Ik kan het allicht proberen om dus dat plekje op te vullen. Uiteindelijk wil ik toch echt meer doen met mijn boeken.

Qua werk was het extreem hectisch, maar na volgende week wordt het iets minder hectisch. Niet minder druk overigens. Maar in plaats van twee opdrachtgevers, heb ik er dan nog maar eentje. Eentje is weggevallen, aangezien zij iemand in loondienst hebben gevonden. De andere opdrachtgever heeft meteen die overige twee dagen van me geclaimd. Maar het scheelt een hoop: ‘ene dag dit, andere dag weer dat. Dan hierheen, dan daarin’. Daarnaast moest ik ook nog wel eens met dagen wisselen, vanwege meetings of events waar ik bij moest zijn. Dus dit wordt een hoop minder geregel.

Komen weer mooie dingen aan, geloof ik.
27 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende